[VÍDEO] La UEFA obre expedient a Pep Guardiola

Durant el descans del partit entre el Manchester City i el Liverpool, el tècnic català va retreure l'actuació arbitral a Mateu Lahoz
Pep Guardiola, en roda de premsa.
Pep Guardiola, en roda de premsa. | EFE

Les protestes de Pep Guardiola durant el descans del Manchester City-Liverpool no han passat inadvertides per a la UEFA. El màxim organisme del futbol europeu ha decidit obrir un expedient al tècnic català per l'enfrontament verbal amb l'àrbitre Mateu Lahoz, així com per haver-se comunicat amb la banqueta després de ser expulsat.

L'entrenador del conjunt citizen va recriminar al col·legiat valencià la seva actuació durant el primer temps, en el qual Lahoz va anul·lar un gol legal al Manchester City i no va xiular un clar penal favorable als locals. "És gol i és penal", va etzibar Guardiola. Instants després, l'àrbitre va comunicar a Mikel Arteta, ajudant del català, que l'entrenador estava expulsat.


 

La UEFA considera "inapropiada" la conducta de Guardiola, que també pot ser sancionat per infringir l'article 69 del codi disciplinari, en el qual es prohibeix qualsevol tipus de comunicació amb la banqueta i els jugadors un cop expulsat. L'ens estudiarà el cas el proper 31 de maig.

 

 
Comentaris
Ni fu ni fa
La EUFA el que tindria que sancionar es a l´arbitre MATEU LAHOZ per no donar un GOL completament VALID a l´equip de GUARDIOLA, es mes el Sr. MATEU LAHOZ anira al mundial. Viure per veure, avui al R. MADRID penal a favor. La pregunta es si l´arbitre asenyala un penal contra el R. MADRID en una jugada similar, que dirian els aficionats del R. Madrid ?...segur que estarian `parlan de ROBO, etc etc. MALAMENT esta el tema arbitral a menys de 2 mesos de començar el MUNDIAL
maxo cabrío ejPPañó
La UEFA és un de tants òrgans del feixisme a l'alça a la PPuta UROPPa
Es sólo un vulgar entrenador.
Repito, sin Messi es un vulgar entrenador.
LA pichó ralasió invarsió/titols
Si a en Pet Guardiola li divideixas els dinés ca gastat a fichtjes pals titols, no cumpensa, tu, es el pichó dal mon

envia el comentari