El Reus Deportiu no serà sancionat per exhibir una senyera gegant

El Comitè de Competició, de la mà del seu president Francisco Rubio, va obrir expedient al club del Baix Camp
Senyera al Municipal de Reus.
Senyera al Municipal de Reus. | CF Reus Deportiu

El Comitè de Competició ha decidit, finalment, no sancionar el CF Reus Deportiu per l'exhibició d'una senyera gegant en el partit davant Osasuna del passat 23 de setembre al Municipal de Reus. Després que el president del mateix comitè, Francisco Rubio, qualifiqués l'acte com una "acció que pugui comportar violència, racisme, xenofobia o intolerància" i justifiqués la denúncia del Comitè Tècnic d'Àrbitres per aportar "indicis mínims raonables que demostren que s'ha comès una infracció", segons els documents publicats per la Cadena SER, aquest dimecres el Comitè ha arxivat la causa i no multarà el club català, tal i com ha explicat el periodista de la SER Jordi Martí.


Tal i com ha explicat el periodista de la SER Jordi Martí, l'instructor del cas no ha trobat motius per sancionar el Reus Deportiu per no veure, en l'exhibició de la senyera i els crits d'independència realitzats, cap acte relacionat amb la violència, la xenofòbia, el racisme o la intolerància.
Comentaris
Tirar atot allo que es velluga.
OH !!! Gracies amo generós!!!
Joan Horta
Només faltaria... El que s'ha de fer és que aquest imbècil de Francisco Rubio pagui totes les despeses que han pogut generar l'obertura de l'expedient...per prevaricació de fons públics...igual que fan ells...
Tip dels espanyols! divorci JA!!
Els feixistes són molt bons!

envia el comentari