Gabigol, pitjor jugador del 2017 a la Serie A

Gabriel Barbosa ha estat votat com el pitjor jugador d'Itàlia pels oients de RAI Radio i ha rebut el premi 'Bidone d'Oro'
Neymar i Gabigol, a la concentració del Brasil.
Neymar i Gabigol, a la concentració del Brasil. | EFE

Gabriel Barbosa ja pot dir que, en la seva primera temporada a Europa, s'ha acabat enduent un premi individual. Ara bé, no ho dirà massa alt. El davanter de l'Inter de Milà, ara cedit al Benfica portuguès, ha estat considerat com el pitjor futbolista de la Serie A, després d'aterrar al conjunt milanès l'estiu del 2016 per gairebé 30 milions d'euros de traspàs i d'aconseguir només un gol en el seu primer curs a Europa. Els oients de la cadena RAI Radio 2 i, concretament, del programa Catersport, han decidit per un contundent 53,6% que Gabigol mereix el trofeu Bidone d'Oro, un guardó irònic que reconeix el jugador més decebedor de la competició.


Cal recordar que Gabriel Barbosa és un dels tres jugadors pels quals el Barça va aconseguir, el 2013 i enmig de l'operació Neymar Jr, una opció preferencial per a fitxar-los en un futur. Per aquell acord, el club blaugrana va pagar 7,9 milions d'euros a Santos, una xifra que no ha acabat servint absolutament de res. Els tres futbolistes -Gabigol, Víctor Andrade i Giva- ja no formen part del conjunt brasiler i els diners s'han perdut pel camí.

 

De fet, l'únic dels tres jugadors que milita en un equip punter d'Europa és Gabriel Barbosa. Ho fa al Benfica, cedit per l'Inter de Milà, tot i que només ha disputat cinc partits en mitja temporada. Víctor Andrade també va fitxar pel Benfica, però l'equip portuguès l'ha cedit durant tres temporades consecutives. Ara, busca els seus minuts a l'Estoril. I Giva, després de ser traspassat al Coritiba i provar fortuna al Llagostera, ha passat per l'Agua Santa, el Ponte Preta i el Joinville, abans d'acabar al Náutico de la segona divisió brasilera.

Comentaris

envia el comentari