Espanya estudia presentar la candidatura olímpica de Madrid 2032

Segons 'El Larguero' de la 'Cadena SER', el Comitè Olímpic Espanyol tornarà a intentar que la capital del país es converteixi en seu d'uns Jocs Olímpics
Espanya estudia presentar la candidatura olímpica de Madrid 2032
Espanya estudia presentar la candidatura olímpica de Madrid 2032 | EFE

Espanya persisteix i no vol dir adeu al seu somni olímpic. El Comitè Olímpic Espanyol està estudiant presentar la candidatura de Madrid per als Jocs Olímpics de 2032, segons El Larguero de la Cadena SER. Després de quatre intents frustrats, la capital espanyola vol tornar a lluitar per ser el centre del món en clau esportiva durant un mes.

 

I és que Madrid, que mira amb recel Barcelona –que el 1992 sí que va albergar, i amb un gran èxit, uns Jocs Olímpics–, ja ha intentat convertir-se en seu en quatre ocasions (1972, 2012, 2016 i 2020), però no ho ha aconseguit mai. Després dels intents fracassats, Espanya va renunciar a presentar candidatura per a les olimpíades del 2020 (que se celebraran a París) ni per a les del 2028 (que ho faran a Los Angeles).


 

Sempre segons el mateix mitjà, les principals contrincants d’Espanya per als JJOO del 2032 seran Buenos Aires, Indonèsia, Mèxic i una candidatura conjunta formada per Corea del Nord i Corea del Sud.
Comentaris
el verdugo del Cid
hmmmm! Relaxing cup of café con leche 2.0! Sou uns cracks, merdespaÑistaÑols!
John Smith
Que divertit: torna el relaxing cup of café con leche in plaza Mayor.
JA JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ.
Vicenç Ramoneda
Millor pel 2155!
Segur que els la donaran.
Hi hauran noves disciplines esportives espanyoles: -Marató de robatori d'arques públiques. -Competició de torturadors. -Competició de fiscals pederastes. -Tir i linxament al cutadà. .... -
Rafols
Au, espanyols, de debò, eh?, no teniu pas cap sentit del ridícul. Vinga, sant tornem-hi: https://www.youtube.com/watch?v=tctViHyZeJY
catala emprenyat
Ara que no para de fer amic caspanya, segur que li donen!!!! O pot ser li donaran per tal que pugui fer una mica de calaix ja que una vegada deixin de trure els diners de Catalunya no sabran com poder fer aeroports inutil, autopistes buides o trens estupids i tampoc tindran per mantenir a tans subvencionats que mantenen.
jordi
indepas, dejar de hacer el ridiculo!!!, mientras que en Madrid va evolucionando, vosotros estais nadando en el estiercol del separatismo. vais a quedar como una provincia de mierda. estais destruyendo cataluña y os da igual.
Heribert
Millor per al 3032, que potser expanya ja estarà fosa

envia el comentari