EA Sports es planteja suprimir la versió anual del videojoc FIFA

La companyia creu que l'evolució de les tecnologies permet actualitzar el joc 365 dies l'any a través d'internet
Lionel Messi, en una celebració del videojoc FIFA 18.
Lionel Messi, en una celebració del videojoc FIFA 18. | EASports

La propera temporada, els afeccionats al videojoc FIFA podrien no disposar de l'edició corresponent a la temporada 2018-19. L'exitosa saga de l'empresa EA Sports, amb més de 2 milions de vendes per curs, podria fer un gir i deixar d'editar el videojoc temporada rere temporada per dedicar-se al desenvolupament progressiu i de termini inferior a l'anual del seu producte estrella.

En declaracions a Bloomberg TV, el conseller delegat d'EA Sports, Andrew Wilson, ha admès que tant FIFA com Madden -el videojoc de futbol americà- podrien patir canvis en el seu llançament. "Hi ha un món on és cada cop més fàcil utilitzar codis i subscripcions amb els quals no hauríem de fer una edició anual", ha manifestat. "Realment podem pensar en una actualització d'aquests jocs 365 dies l'any, en una mena de servei en directe", ha explicat al programa Studio10 de la cadena americana.


 

Wilson ha posat com a exemple la subscipció sota demanda, com ja utilitzen plataformes com Spotify o Netflix, amb una quota mensual o anual per tal de gaudir dels serveis oferts per les companyies: "El gran èxit del consum dels mitjans d'entreteniment en els darrers cinc anys ha estat la combinació de l'emissió sota subscripció. La manera de veure televisió ha canviat. La manera de sentir música ha canviat. La manera de llegir llibres ha canviat".
Comentaris

envia el comentari