Els clubs de la Lliga decideixen fer milionari Javier Tebas

Els equips de Primera i Segona Divisió voten per apujar el sou del president a 1,2 milions d'euros per tal d'evitar que marxi a la lliga italiana
Javier Tebas, expresident de l'LFP.
Javier Tebas, expresident de l'LFP. | EFE

Javier Tebas serà milionari gràcies als clubs de la Primera i la Segona Divisió professional del futbol estatal. En una Assemblea extraordinària celebrada aquest dimarts a Madrid, els equips que formen part de LaLiga han decidit apujar el sou del seu president a 1,2 milions d'euros per evitar que marxi a la Lega Calcio, on tenia una gran oferta per tal de netejar la cara al futbol italià i donar-li una empenta per equiparar-lo a les altres grans lligues del continent.

El salari de Tebas s'augmentarà dels 879.000 euros actuals a l'1,2 milions i uns 250.000 euros més en variables, si finalment l'expolític vinculat a Fuerza Nueva decideix signar el nou contracte proposat per les entitats esportives. Segons ha transcendit, el Reial Madrid, l'Athletic Club, el Celta de Vigo i dos equips de Segona han votat en contra d'aquest augment de sou, un fet que significa que el Barça, després de tot el que ha succeït en els darrers anys, de les declaracions contra el posicionament polític i de les amenaces amb expulsar-lo de la Lliga en cas d'independència, hi ha votat a favor.


 

L'oferta del futbol italià per a Javier Tebas era també d'1,2 milions d'euros i quatre anys de contracte. Ara, si el president de LaLiga signa la proposta dels clubs, tindrà una clàusula que l'impedirà, en cas d'abandonar l'organisme gestor de les lligues professionals, treballar en un lloc similar durant un període de dos anys.
Comentaris
prou de bartus
Si es cert, Vergonya ! No tornara a sortir aquesta directiva del Barça!
Ganxet
I l'actual junta del Circol de Reus, portant-lo a fer una conferència. Despeses i sopar inclosos. El darrer que apagui el llum !
Pepo
Bibaspaña i Visca els Botiflers. Deunidó quin país tenim. No sé cap on mirar per no trobar-me un traïdor.
Ni fu ni fa
Quant cobra el Sr. SUBIES, president de la FCF, segons diuen 120.000 Euros per temporada i el Vice president, delegats provincials, president del CTA, delegats provincials, etc etc. perque no es publican les nominas d´ aquests Srs ?. El Sr. Tebas es el president del futbol PROFESIONAL, el Sr. SUBIES de casi totes les categorias de catalunya son de REGIONAL
Francesc Castella
El Barça mereix una directiva de gent amb dignitat, orgullosa de representar l'esperit d'un club que al llarg de la història s'ha guanyat el dret a ser "mes que un club", i aquesta acolla de llepes i grimpaires que actualment seuen a la directiva, l'estan deshonorant ignominiosament!
No siguem infantils.....
Fiquem-nos al cap, que el diner, no te ni banderes, ni fronteres, ni ètica.
maurici
Us hem de fotre fora Junta del Barça, costi el que costi, perquè sinó acabareu amb la catalanitat i dignitat del Club.

envia el comentari