La celebració de Marc Márquez, marcada per una pancarta sobre els presos polítics

Segons el informa 'Segre', l'alcalde de Cervera s'ha negat a retirar una pancarta, pel que han suprimit la sortida de Márquez al balcó
Marc Márquez celebra el seu cinquè Mundial de MotoGP.
Marc Márquez celebra el seu cinquè Mundial de MotoGP. | EFE

La festa de celebració del cinquè títol Mundial de MotoGP de Marc Márquez s'ha vist tacada per una pancarta en suport als presos polítics. Cervera viu una jornada de preparatius a la plaça Piux XII, on tindran lloc els parlaments i actes, però segons informa 'Segre.com', després de la recepció a l'ajuntament de la ciutat, a les 12.30 h, Marc Márquez no sortirà a saludar des del balcó de la Paeria. "Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes que patrocinen el pilot de Cervera, el FanClub ha demanat a la Paeria la retirada de la pancarta de suport als presos polítics que està situada al balcó de l'Ajuntament", explica el mitjà. Una petició que ha rebut la negativa de l'alcalde, Ramon Royes, pel que s'ha suprimit la seva sortida al balcó. 


 

El FanClub del pilot, que va instal·lar mitja dotzena de pancartes al llarg de l'itinerari de la rua pel municipi, que començarà a les 19 h, va demanar a la Paeria la retirada de la pancarta, situada al balcó de l'Ajuntament. Royes, del PDeCAT, ha reconegut que, després de les reunions mantingudes amb els Mossos, Bombers i FanClub, els va deixar clar que la pancarta no es podia retirar. 
Comentaris
jg
quien paga manda...
Si que es finet aquest Mac maquez
Xavier
I Marc Márquez què hi diu? Tampoc mo entenc perquè ho celebra a Cervera i no a Andorra...
Maria
Em sembla molt bé mantenir la dignitat al balcó de l'Ajuntament. M'estimo més veure aquesta pancarta mil vegades que les promocions del Marc Marquez. No hi ha color.
Molt bé per la paeria
La dignitat no té preu, a diferència d'algunes persones.
Siempre ha sido un bocazas
S'ha tret la careta i lleig
Per la seva forma d'actuar no es mereix la celebració de cap homenatge.
apa !!
Marc Márquez es un facha !!
ara ja ho sabem !!
Marc Márquez ets un butifler !!
fideli
no cal celebrar res...i menys amb presos polítics
AliBay
O sigui que perquè a 1 ciutadà de Cervera li pot perjudicar sortir a un balcó amb la pancarta dels presos i el logo de Repsol al pit, els altres 9.999 ciutadans de Cervera s'han de fer fotre i retirar la pancarta. Doncs nen, si tant vols sortir al balcó, treu-te el logo de Repsol. Costa menys que treure la pancarta.
Hamilton
Com que tacada ????? Será possible escoltar aixó ?? La pancarta hi es per un acord del ple de l'ajuntament de Cervera i es més important aquesta pancarta per la llibertat dels presos politics que qualsevol títol de qui sigui. Fins aqui podiem arribar.
Albert
que vagi a fer la festa a alcaniz aquesta rata botiflera, o sino que no hi vagi ningu ,em jugo el que vulgeu que esta ple de processistas amb el llac groc, el primer el alcalde
Faldut
maria: ben dit!!!!
moi memme
Dons val noi, ja t ho faràs, com si t estavelles a 300.
anna
Menys pijerismo i dedica-li el mundial als presos i exiliats amb dos nassos. Enlloc de cervell deus tenir una vàlvula de escape.
ganxó
El Campió Marc Márquez, d'entrada no conec el bancó, pero si és un balcó normal, per l'alçada d'en Marc , no crec impedís sortir i veure-se''l. Altra cosa es que algú o varios siguin uns torra collons, sempre ni han i a per tot. Ah ! i primer de tot vetllar per la dignitat dels nostres presos polítics. I moltes felicitats i admiració per en Marc, s'ho mereix ! tan de bo hi hagi un 6é . És un referent català.
celebració tacada?
primer els presos i catalunya... desprès la resta, al fi i al cap el noi cobra d'una empresa española i representa a españa... sense desmerèixer el mèrit del campió
Botifarra.
Algú que fa la mateixa feina que pot fer un mico també es pot enfilar a un arbre.
Albert
Val més una frase assenyada que una mona saltant.
Marc, i la dignitat?
Dons jo no li faria cap festa al poble, si als patrocinadors, (i per tant a ell) els molesta la pancarta, que vagi a celebrar el titol a la cibeles a madrid,
Pere
Costa entendre-ho, la veritat sigui dita. Però segurament hi havia un escenari o finestra apunt on no calia improvisar i segurament tothom content, fins i tot l’afició. Vinga Marc no paris de dinar GASssssss i enel fons del COR.. la sang que et brolla no es canvia??Ets els nostre Campió i ho seguiràs sent
Fotet la moto pel cul.
La injustícia dels presos polítics marcada per una celebració d'un motorista.
Com pot haver arribat a creure
que l'haver voltat amb la puta moto el feia més important que la dignitat del poble. Pot pensar el que vulgui, però hi ha maneres respectuoses i deferents de fer celebracions sense creure's per damunt de tot. La "pataleta" l'ha posat al seu lloc, de cavaller de la moto ha passat a campió dels giipolles
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
JA ESTIC FART DE TANTA PANCARTA DELS POLITICS PRESOS No pasaria RES si per unes HORES es pogues treura LA PANCARTA o be taparla amb LA SENYERA .Cal recordar QUE UN ALCALDE ES ALCALDE Per tota la GENT DEL POBLE No nomes de els Independentistas AIXO FARA PERDI VOTS El Alcalde TAL FARAS TAL TE TROBARAS MARC MARQUES Tenia dret a sortir al BALCO DEL SEU POBLE CON UN GRAN CAMPEON Sóc INDEPENDENTISTA CATALÀ Pero sento VERGONYA Se abusi tan de las Pancartes ¿Aixo es DEMOCRACIA ? .... ..
Ramon
A partir d'ara ja tan em fa que guanyi aquest noi no és català i no sent res per els nostres presos i exiliats. Per a mi ja no existeix. Que és quedi a Andorra.
Josep
Aquest noi demostra cada dia la poca dignitat que té. Es pura façana. Com bé diu Xavier, potser li escau millor anar a celebrar-ho a Andorra o algun paradis fiscal. Els presos politics tenen més dignitat que ell però ells/elles estàn a la presó. Ell és representant d'una marca, amb uns valors no gaire "nets".
Anselm Llorenç
No sóc espanyolista, però crec que Marc Márquez té tot el dret, si no combrega amb ella, a no fer-s'hi la foto. De la mateixa manera,l'ajuntament de Cervera té tot el dret, fins i tot l'obligació, de no retirar la pancarta.
Pere-perot
Marquez! el teu equip l'ha espifiada, el nivell de la imatge que heu donat no ha estat al nivell del manteniment de la moto

envia el comentari