Barcelona buscarà espais tancats per instal·lar pantalles gegants durant el Mundial

Una iniciativa de Cs i del PP insten el govern local a poder seguir els partits de la selecció espanyola durant l'esdeveniment
Aficionats de la Roja veient el futbol a plaça Catalunya
Aficionats de la Roja veient el futbol a plaça Catalunya | Barcelona con la Selección

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que veu "factible col·laborar" amb la plataforma Barcelona con la Selección "per trobar un espai tancat" des d'on seguir els partits de semifinals i finals de la selecció espanyola durant el Mundial de Rússia de futbol que se celebrarà entre el 14 de juny i el 13 de juliol. Així ho ha expressat la comissionada d'Esports, Marta Carranza, després de descartar instal·lar pantalles gegants a Maria Cristina, tal com es va fer durant el Mundial de 2010, perquè "els resultats no van ser positius". Carranza ha assegurat que després dels partits es van produir "aldarulls" i "violència" a la zona. Aquesta resposta per part del govern arriba després d'una iniciativa de Cs i del PP per poder "aconseguir una cosa que és normal" tal com ha afirmat la regidora de la formació taronja, Marilén Barceló, com és que els barcelonins tinguin un lloc des d'on seguir la selecció espanyola.


De tota manera, la comissionada d'Esports ha respost que el govern no ha "assegurat un espai municipal" i ha matisat que el paper de l'Ajuntament serà el de "col·laborar" amb la plataforma per trobar un local que "reuneixi les condicions de seguretat". Així mateix, Carranza també ha avançat que la plataforma Barcelona con la Selecció haurà d'assumir "les despeses de tramitació" que comportarà aquesta instal·lació provisional.

Tot i així, els dos grups han agraït el canvi de postura del govern. De fet, la portaveu del PP, Àngeles Estaller, ha recordat que la seva formació havia proposat "moltes vegades" poder trobar aquesta col·laboració però el prec sempre "era rebutjat". Així mateix, Estaller ha deixat clar que ella va anar a veure els partits d'Espanya a Maria Cristina durant el Mundial del 2010 i no recorda incidents, tot i quedar-se "fins a ben entrada la nit". Tot i així, ha volgut treure ferro a l'assumpte garantint que "vol repetir" aquell ambient de "celebració".

Comentaris
Carles Viñasl Casado
Com català exigeixo que es canti els segadors al principi de tots els partits, en l'intermedi i al final. I exigeixo que sigui la versió llarga, que dura vinticinc minuts
Pitu Serrà
El que vulgui futbol gratis que s'ho pagui. Em sembla molt be però l'Ajuntament que els cobri el espai, la neteja, i la infraestructura. El lloguer de les pantalles i la connexió que se'n cuidin ells. Faltaria més que ho tinguem que pagar entre tots. No parlen tant del diner públic, doncs aquest també ho es. I per una cosa tan inútil com el futbol, ..., de primera necessitat per seguir aborregant al poble. Que es el que busquen PP i C's.
picafort
El real club deportivo espanyol podria cedir el seu espai.
PORCA COLAU1
Primer van ser els carretons de la compra al Fossar de les Moreres, un ultratge a la memòria dels defensors de la ciutat de Barcelona el 1714 que són allà enterrats (fent brometa amb allò del "Valle de los Caídos catalán") MAI HO OBLIDARÉ NI PERDONARÉ! Desprès, l'estàtua de Franco al Born. Va seguir amb Colloboní PSC el seu aliat i la comparació de la Sagrada Família amb una Mona de Pasqua. Ara obeeix PPC'S en posar pantalles gegants per cveure els partits de la sellecció espanyola de futbol!
Pepet
Lo mes adient es que tothom pugui gaudir dels partits de la seleccio i si algu li molesta que es posi a veure tv3% aixo es diu llibertat i respecte ,segur que no us perdu cap partit prou dhipocresies
PORCA COLAU3
Ho permetrem? ERC però què collons foteu recolzant i volent pactar amb aquesta escòria! Aquesta és la gent de progrés? Per favor, quina vergonya! No es pot caure més baix! Ni PSC ni Comuns són progressisme de res! Són i seràn, els primers el bloc del 155, els segons fasciomarxistes del "antes azul que rota" al servei de la "unidaz" d'Espanya! UNITAT SOBIRANISTA i ESTAT CATALÀ! VISCA LA REPÚBLICA CATALANA! LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!
Raza, el espíritu de ese hombre.
Angeles Estaller, Marilen Barcelo (h), Alejo Vidal Quadras y José Rosiñol (m). Son una subespecie probeta, (ADN manipulado), creada en los laboratorios Franco Borbónicos del Centro. Sociedad muy Limitada. Estos transgénicos, fueron desarrollados en el Valle de los Caidos con estiercol Del Pardo y cultivados en la Zarzuela, con estiercol de La Moncloa. Así se consiguió, manipular y "fajar" estas artificiosas desviaciones, provinentes de la bella, natural y primigénea especie, "Catalunya lliure".
Ramon
Més que mai, som dos pobles. O més ben dit dit, que és com ho diu Pau Vidal, "poder sí que en som un, però en tenim un altre dintre casa". Els catalans parlem català, votem partits catalans i volem la independència de Catalunya. I els colons parlen castellà, voten partits sucursalistes i estan encantats de la vida amb la repressió de Catalunya. Però ERC es nega a admetre la realitat exactament igual que abans la negaven el PSC i Iniciativa tot i que ara ja no és tendència sinó clamor.
@Ramon
Se puede ser más rancio, pero es francamente dificil.
Ramon
El retrat lingüístic del darrer CEO és clamorós. El vot català té un significatiu component d'espanyols d'origen que voten català, no perquè ERC hagi renegat de tot sinó perquè ells s'han integrat. En canvi, catalans que votin unionisme, molt pocs. El vot realment etnicista és el vot unionista. Les dades són aquestes. Només cal saber-les (i voler-les) llegir.
Ramon
M'ha sorprès que fins i tot la Comuna Pudent tingui un percentatge tan baix d'electorat català. Però tot i així, el seu 17% més que dobla el percentatge del PSC. El PSC ja ha perdut la pràctica totalitat de l'electorat català que havia tingut. I el poquíssim que conserva per força que és de la gent que viu del partit per raó del poder municipal que (encara) conserva així com de mil menjadores i pessebres que (encara) suquen de la màfia sociata.
Ramon
El que havia set sempre tendència. Tendència intencionadament silenciada, amagada, negada, però tendència existent, ara ja és indissimulable. Ara és un clamor que ultrapassa el que fins i tot jo m'imaginava. Més que mai, som un poble (la desgràcia nacional és que en tenim un altre dintre casa).
Luna Barceló
Penso que el millor seria com a llocs tancats que ho fessin a les seus dels partits que presenten la iniciativa, així per una banda sabrien que no hi ha aldarulls i violència i per l'altra podrien control·lar que tots són adoctrinats com a seguidors d'un mateix equip. Però el millor seria que a qui agradi el citat esport el vegi a casa seva amb un pa amb oli, formatge i pernil i una copeta de cava!
caspasos
Ojalá los eliminen en la primera Fase y nos ahorramos el problema del espacio!

envia el comentari