El Reus podria ser expulsat cinc anys de les competicions professionals

El jutge instructor de la Lliga ha proposat, a més de la suspensió del club català, una multa de 250.000 euros
La major part dels jugadors del Reus que van demanar sortir es quedaran finalment al club | CF REUS DEPORTIU

Noves informacions sobre la greu crisi econòmica que travessa el Reus Deportiu. Segons ha avançat RAC1, el jutge instructor de la Lliga ha proposat, a més d’una multa de 250.000 euros, suspendre els drets del club català a competir de manera professional durant els pròxims cinc anys. Així, si la proposta prospera, el Reus estaria obligat a desaparèixer de les màximes categories del futbol espanyol.

 

Quan es presenti oficialment aquesta proposta, l’entitat tarragonina tindrà cinc dies per presentar al·legacions mentre Joan Oliver segueix buscant algun inversor que salvi la situació en el darrer minut. El futur del Reus, doncs, torna a complicar-se: el conjunt català pagarà molt car els impagaments (valgui la redundància) als seus treballadors. Abans de final de mes, el que ara és una proposta de resolució serà una determinació final i, per tant, la Lliga 1|2|3 podria perdre un dels seus integrants.

Comentaris
Quan els clubs en fallida eren espanyols se'ls feia descendir de categoria
Ho fan per acabar d'arruïnar el club! tractant-se d'un club català ja se sap; el millor és acabar amb ell, no sigui que el compri algú i el faci créixer
Fot-li que és de Reus !l
I català.! El "A por ellos" també inclou el futbol

envia el comentari