Anglaterra prepara el partit contra Croàcia amb vídeos del Barça-Las Palmas de l'1-O

Southgate, seleccionador anglès, vol acostumar els seus homes a l’atmosfera d'un partit a porta tancada
Els jugadors del Barça celebren un gol amb el camp buit.
Els jugadors del Barça celebren un gol amb el camp buit. | EFE

La segona jornada de la UEFA Nations League oferirà un Croàcia-Anglaterra (la reedició d’una de les semifinals del Mundial de Rússia) especial. Com a conseqüència d’una sanció que va patir la selecció croata el 2015, durant un matx de classificació per a l’Eurocopa de França (Croàcia-Itàlia), el duel entre els balcànics i els anglesos es jugarà a porta tancada i Gareth Southgate, seleccionador dels visitants, està preparant el compromís a consciència.

 

L’entrenador creu que el fet de jugar sense públic és tan estrany que els seus jugadors han d’estar preparats. Un partit de futbol sense aficionats és, certament, impactant per als futbolistes, encara que siguin els visitants i sobre el paper es vegin afavorits per la sanció. Southgate no vol que aquest sigui un factor que despisti els seus homes i els ha fet visualitzar alguns duels a porta tancada entre els quals destaca el Barça-Las Palmas del dia del referèndum de l’1 d’octubre.


 

A banda d’ensenyar-los les imatges d’aquest duel (i de d’altres com el Lió-Xakhtar) perquè sàpiguen el que es trobaran, segons el Daily Mail, mitjà de comunicació que ha proporcionat la informació, Southgate també els ha explicat que en les circumstàncies amb què jugaran les càmeres i els micròfons seran més sensibles que mai i que, per tant, els esportistes han d’intentar evitar qualsevol comentari inapropiat.
Comentaris

envia el comentari