L'Espanyol fa broma amb l'enquesta del CEO i amb el 3%

Els afeccionats de l'Espanyol, a l'RCDE Stadium. | RCDE

L'Espanyol s'ha pres amb humor les dades de l'enquesta publicada pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO)en el qual el 77,5% dels catalans afirma sentir simpatia pel Barça i només el 3,6% pel club blanc-i-blau. Fins i tot, el Reial Madrid se situa el segon en ordre de preferència d'equips de futbol, per davant dels pericos, amb un 10,4% d'afeccionats catalans.

El club presidit per Chen Yansheng ha volgut, però, fer broma de les dades recollides pel baròmetre del CEO i ha decidit publicar una piulada irònica utilitzant el famós 3%, el percentatge de ciutadans de Catalunya que s'han declarat simpatitzants pericos.


 

 

 
Comentaris
Porc rural
Doncs com deuen ser els altres 3%!!!
Som un país estrany, masses anys d'ocupació estrangera?
Un club de futbol que porta el nom de l'ocupant, on s'és vista una broma d'aquest caire?
És així de senzill
L'espanyol hauria de canviar de nom, ben segur aleshores augmentaria el nombre de socis i de seguidors, no li ha dit ningú això a l'actual propietari?
al loro !! al perico !!!
Visca l'Espanyol un club catala de futbol !! PD: l'Europa porta el de la Merkel !! je je je !!!
pep - manresa
Hi pot haver excepcions, però per regla general el 10'4% que es declara madridista es pot sumar al 3,6% que es declara espanyolista, ve a ser al mateix tal com queda demostrat cada vegada que el Real de Madrid visita el camp de l'Espanyol, és a dir, que juga a casa. Ho sento molt per un amic que tinc, que és independentista i al mateix temps periquito, en la situació actual no entenc con es pot sentir còmode en un camp ple de banderes espanyoles i amb càntics feixistes.
toni
molt be en positiu i amb humor, el rotllo del president Collet era insufrible.
Zas en toda la boca.
Ostras, ha sido el comentario más acertado de todo el proceso, un solo socio del club es más digno que toda la gentuza del otro 3%.
S
En som el més digne, hi falta el pronom feble
Hazte sucio
Si volen seguir la èpica de ser una minoria, per què fan campanyes per a captar socis?
Espanol
Un club de futbol català que es diu espanyol. Es de traca. Us imagineu a madrid el "C.F. Cataluña" jugant la lliga? Pobrets quants ous s'endurieen, no durarien ni 2 telenoticies.
Espanyol, sempre contra Catalunya
Particularment, si he de triar, prefereixo un enemic a un traïdor, l'enemic et ve de front, el traïdor per l'espatlla. Per la mateixa regla de tres prefereixo el 10% al 3%
federalista
tambe us fiqueu amb el futbol tan plens d'odi esteu, mare meua quin especimens humans si se'ls pot dir humans un imbecil dient que l'espanyol no es un club catala segons la seua concepcio feixista de catalunya es clar, altre dient-lis traidors i enemics al catalans madridistas per cert si son catalans i del city o del lyin tambe son enemics hem de ser tots del barca e indepres per ser bon catalans ,mare meua lo que fa l'adoctrinament abans em donava risa, ara ja em dona por.
Jaja
Federalista ?? Tu si que ets fantasma, ni l'has vist ni el veuràs. Has anat alguna vegada al camp dels pericos? Perquè jugui qui jugui, es cremen banderes del barça, ells són qui destil·len odi contra el barça i alguns també contra Catalunya. I perquè quedi clar per part meva, l'espanyol ara i sempre a SEGONA !!!
Jajaja
Per cert fantasma, t'agrada molt insultar. I potser que aprenguis a escriure que fots pena. Tot plegat ja és coherent, la teva incultura i la teva opinió.
Josep RCDE
Jajaja: evidentment tu si que no tens ni idea del que és l'Espanyol però clar és millor criticar-lo sense tenir ni idea. Tu has anat mai al camp de l'Espanyol ?, NO, evidentment que NO. Al camp de l'Espanyol ,t'agradi o no, hi ha gent d'esquerres, de dretes, que parlen aranès, amb accent de Tortosa, de Banyoles, de Balaguer, d'origen andalús, manxec, gallec.. Un comentari com el teu seria que jo digués que al Nou Kampf només hi ha guiris i catalans feixistes i intolerants...

envia el comentari