Ciutadans demana explicacions al govern de Colau pel contingut de 'La Sotana' contra l'Espanyol

Mitjançant un document firmat per Carina Mejías, presidenta del partit taronja a l'Ajuntament de Barcelona, el grup municipal ha defensat el club perico i ha exigit aclariments
La presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en roda de premsa. | ACN

Aquest divendres, el grup municipal de Ciutadans a Barcelona ha presentat una sol·licitud de compareixença al govern d’Ada Colau “per donar les explicacions pertinents del contingut del programa ‘La Sotana’ de BTV davant les opinions ofensives dirigides als afeccionats de l’Espanyol i al mateix club de futbol”.

 

Mitjançant un document firmat per Carina Mejías, presidenta de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, el grup municipal ha formalitzat una queixa que ja es va iniciar aquest dijous a les xarxes socials. Juan Carlos Girauta, portaveu del partit taronja al Congrés dels Diputats, ja va denunciar el contingut del programa en una piulada en què va citar Ada Colau.

 

 

Cal recordar que, aquest dimecres, Betevé va anunciar que prescindia del programa d’humor satíric ja que durant aquest s'havien fet "referències ofensives que entren en contradicció amb la línia editorial i els valors del mitjà de comunicació" i que, posteriorment, l’Espanyol també va presentar una queixa formal pels “comentaris ofensius i fora de lloc” que s’havien dirigit contra l’entitat blanc-i-blava.Comentaris
Els feixistes, la seva debilitat
Jejeje, sempre quan hi ha feixistes pel mig, al darrere hi surt Colono's, quan passa el mateix però a l'inversa, és a dir, amb el barça, on són aleshores??
Joanot
No sóc perico, però part de la meva família sí que ho és. Els comentaris són ofensius, i tant...però aviam, és un programa satíric, oi? Doncs això, llibertat d'expressió. Si no m'agrada, no ho veig i punt. Quines ganes de sembrar zitzània.
Rocacorba
Tanta feina que tenen els de ciudadanos, ha criticar el despilfarro del " gobierno " pressupost de defensa, el rei, embajades inutils, viatges del " ministros ". Hi domès es fixen en el que fa CATALUNYA, amb la rabia que els hi fa, de que la majoria no volem ser Ñols.Ja els besavis no en volien saber res ! !
Bernardo
Aficionats de l'Espanyol canten el 'Cara al sol' durant el partit contra el Vila-real. No hag mas que disir
cavaller negre
Si tant creus amb deu, amb les mentires, odi i altres manaments que no apliqueu......vosaltres els de C's, aneu al infern directe,.

envia el comentari