VÍDEO | Aficionats de l'Espanyol canten el 'Cara al sol' durant el partit contra el Vila-real

L'entitat perica ha reaccionat mitjançant un comunicat en què afirma que "no s'adscriu a cap idea política, sinó a uns valors que subscriuen tots els seus aficionats"
Els futbolistes de l'Espanyol celebren el primer gol de Sergi Darder | EFE

El feixisme torna a tenir presència en el món del futbol. Diferents usuaris de la xarxa social Twitter han difós un vídeo en el qual es veu com diferents seguidors de l’Espanyol entonen el ‘Cara al sol’ durant la visita blanc-i-blava al camp del Vila-real, en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Les imatges mostren alguns afeccionats del conjunt català cantant l’himne de la Falange Española durant el transcurs del matx.

 

 

Aquest dijous, l’Espanyol va reaccionar al contingut audiovisual amb un comunicat institucional que ha generat molta controvèrsia. L’entitat blanc-i-blava titlla els càntics “de caràcter polític” i, lluny de condemnar el feixisme, es limita a deixar clar que “el nostre club no s’adscriu a cap idea policia, sinó a uns valors que subscriuen tots els seus aficionats”. Aquest és el comunicat íntegre:

 

“El RCD Espanyol de Barcelona ha tingut coneixement de l'existència d'un vídeo en el qual, suposadament, apareixen aficionats blanc-i-blaus realitzant càntics de caràcter polític a l'estadi de La Ceràmica durant el partit entre el Villarreal i l'equip dirigit per Joan Francesc Ferrer, Rubi. El club vol subratllar, una vegada més, que considera que l'esport és un punt de trobada i que la nostra entitat no s'adscriu a cap idea política, sinó a uns valors que subscriuen tots els seus aficionats. Per això volem destacar el nostre rebuig a qualsevol expressió política que pugui contravenir valors vinculats al club com el respecte, la solidaritat, la humilitat o l'ambició. El RCD Espanyol de Barcelona insisteix en la seva absolut rebuig contra qualsevol càntic, gest o actitud violenta que contradigui els valors de la nostra entitat expressats anteriorment”.Comentaris
Andreuza
Eccccs!
??????????
El que és estrany és que algú s´estranyi de que hi hagi periquitos d´aquesta mena.
¿¿¿¿¿¿¿¿
Aquests no son periquitos, aquests son feixistes, no confonguem.
Jpp
"...absolut rebuig" si, ja. Però els símbols feixistes segueixen lluint al vent a cornella-elprat. I la directiva mirant cap a Cuenca...
Soci FCB 11XX
Al Camp del Barça, foten unes pancartes que son del tot fastigoses !!
Periquita
Ja ho va dir el programa "la sotana" de BTV. Les veritats ofenen
El seu nom
El més desgraciat del club són una colla de aficionats i sobretot el seu nom.
pere de manlleu
Nada nuevo bajo el sol.
Ocellots
Em sembla que queda molt!t " curta " ( per no dir insignificant ) la nota que publica l'Espanyol. Els convindria identificar aquests " aficionats / patriotes " i explicar-los que hi ha un himne perico , o no n'hi ha ?
Marc
I encara es pregunten per què la gent no va al camp. Això fa molt fàstic. Repulsiu. Un zero al club per permetre-ho durant tots aquests anys. Una pena.

envia el comentari