Tebas: "La independència de Catalunya ja és història"

El president de LaLiga dóna per acabat el procés i critica la posició del Barça envers la independència
Javier Tebas, president de LaLiga.
Javier Tebas, president de LaLiga. | Europa Press

Javier Tebas ha tornat a pronunciar-se -i extensament- sobre la situació política de Catalunya i sobre la decisió dels clubs catalans de mantenir-se -o no- a la competició estatal de futbol. El president de LaLiga ha assegurat que "la independència de Catalunya ja és història" i que el seu torneig "hagués patit menys del què deien" en cas d'aplicar-se la República.

En una conferència impartida als esmorzars d'Europa Press, Tebas ha assegurat que "deia que el Barça no podria jugar la Lliga perquè s'havia de corregir la postveritat", mantenint el discurs "per responsabilitat de dir allò que hagués passat. Ara anem al mercat i les condicions són millors".


 

El president de LaLiga també ha tingut temps de valorar la posició del Barça en el procés i criticar obertament Joan Laporta. "La postura del Barcelona, que és una entitat molt important, és difícil de gestionar a Catalunya. I més quan es ve d'una època com la de Laporta, a qui li faltava penjar l'estelada de la llotja. Crec que Bartomeu i el Barça estaven més pel dret a decidir que per la independència. Van heretar una situació molt complicada i les pressions també ho són, de complicades".
Comentaris
tebas ja??
Aii quin il·lús!!!
Sapastre
Té tota la raó. Ja és història. Som República. Ara hem de passar de declarar a proclamar la República. Té uns quants mesos per canviar el reglament per al Barça jugar a la lliga espanyola, sinó anirem a la francesa.
4x4
Tebas-ya. Por que no entiendes nada
Richard
Calla porc!
Història
Ell sí que passarà a la història, però la dolenta.
Joana
Ja ho veurem
Franquistet
Quin pobre ximple
Empordanesa
Qui li ha donat permís a aquest paio a opinar amb el seu currículum !! És ben bé que parlen per boca d.ase
LUIS
Otro bobo que habla porque tiene que haber de todo en el mundo. La situacion actual forma parte del proces, es una etapa mas, contabamos con ella porque es logico que los fascistas no se iban a quedar en las barras de sus bares empinando el codo viendo por la tele la proclamacion de la Republica. Pero Tebas-lumbreras solo da para pensar que se llega hasta aqui para quedarse quieto. Lo dicho, memo perdido.
sembla mentira
que no sabigues que fins qu´el arbit pita el final no s´acabat el partit i el barça la próxima temporada passi el que passi deuria jugar en un altra lliga perque la societat espanyola puga reflexionar sobre la repercusió del barça.
JOAN
En català diem I una merda lligada amb un cordill , val? I tu, te-bas o no te-bas?
Xurriaca Pallaresa
La Independència democràtica i humana és una història que ha evolucionat, cap a la Pau, la llibertat i la dignitat i el feixisme repressor és una història acorada en conceptes anacrònics, com reprimir, anorrear i imposar, ¿Quina diries de les dues opcions, que representa millor, els pilars de progrés i respecte, que ens poden portar cap a un futur Mon més civilitzat i solidari?
Joan Jaume
El govern català estava i és preparat per la Independència i la República catalana. Hem perdut una batalla però no hem perdut " la guerra". Jo tinc confiança.
nenko
Però no diuen que no s'ha de barrejar esport i política? Doncs per qué parla aquest pallús
CRL
¡HISTÓRICA!
Marta de Sabadell
Passarà primer a la història Espanya que Catalunya !!!
soci 79xx
A la Premier si es plau .a la Francesa No per això ens quedem a la Espanyola són cul i Merda

envia el comentari