Món Esport lidera la informació esportiva en català

La capçalera esportiva del Grup el Món supera els vuitanta mil lectors a internet durant el mes de setembre i es col·loca en primera posició al rànquing d'OJD
Dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) corresponents al mes de setembre de 2018.
Dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) corresponents al mes de setembre de 2018. | El Món

L'arrancada de la Lliga ha convertit Món Esport en el mitjà més llegit a la xarxa catalana, amb un total de 81.450 navegadors únics -l'equivalent de lectors en l'argot d'Internet- i prop de 170 mil notícies consultades (pàgines vistes), amb un increment del 73% respecte al mes d'agost. Aquestes xifres atorguen a Món Esport el primer lloc del rànquing esportiu dels mitjans en català a OJD, per davant de l'Esportiu, del grup d'El Punt Avui (amb 70.186 lectors), que se situa en segon lloc. Immediatament després, el tercer mitjà en el pòdium informatiu és Weloba, el digital esportiu impulsat per Joaquim Maria Puyal, que ha arribat als 46.383 lectors.


 

Món Esport està dirigit, des d'aquest estiu, pel periodista Jordi Carné, amb el suport informatiu de diversos especialistes com Roger Requena (FC Barcelona), Blai Melgar (Espanyol) i Arnau Segura (Girona). La secció d'Opinió també compta amb columnistes de primer nivell com Toni Brosa i Jordi Finestres. Món Esport forma part del grup Totmedia, presidit per Ramon Grau.
Comentaris

envia el comentari