Márquez, sobre la polèmica amb la pancarta: "No hem de barrejar temes, estem celebrant una festa esportiva"

“L’únic que vull és estar amb la meva gent i amb el meu poble”, ha declarat el pilot català per intentar restar importància a l'assumpte.
Marc Márquez celebra el seu cinquè Mundial de MotoGP.
Marc Márquez celebra el seu cinquè Mundial de MotoGP. | EFE

Marc Márquez s’ha pronunciat al voltant de la polèmica generada després que és negués a celebrar el seu títol mundial de MotoGP al balcó de l’ajuntament de Cerveraperquè allà hi ha col·locada una pancarta de suport als presos polítics. En la festa organitzada al seu poble, el pilot ha demanat que no es barregi “una celebració esportiva” amb cap qüestió política: “L’únic que vull és estar amb la meva gent i amb el meu poble”.

 

“Estava tombat al sofà més tranquil que mai i, de cop, em vaig veure en les notícies. He passat per moltes experiències en la meva curta carrera i això no m'afecta. Vull celebrar-ho a casa amb la meva gent i amb els meus seguidors", ha seguit valorant Márquez, tot intentant convertir en anècdota el fet que els seus patrocinadors i el seu FanClub demanessin a l’alcalde Ramon Royes que retirés el cartell a favor de la llibertat dels presos polítics.


 

"Els 10 minuts que estaria al balcó prefereixo gastar-los estant a la plaça abraçant-me amb la gent i parlant amb ells que no saludant-los des de la distància. Això és el més important. Estem celebrant un Mundial i estic ansiós per arribar a la plaça i estar el màxim temps possible amb la meva gent", ha sentenciat el català.
Comentaris
X*2
Escolta noi, el teu país està implicat en una lluita per la democracia, contra un estat lladre, feixista i dictatorial - borbònic. Tu mateix. Tu vas en moto, però al teu voltant hi passen més coses que no cal ignorar
Manel
Si no hem de barregar temes?, dons perque molesta la pancarta?, no celebrem una festa esportiva?, quina nosa fa la pancarta?, molta hipocresia
I a tu tant t'hi fa....
tributes a Andorra. Soy muy españól o catalá indepepe...mentres no em toquin els calés...llavors sóc androrrá
Groc
Excuses de mal pagador Si numes es ciutadà español, es normal el seu comportament La seva gent qui son la familia i els unionistes?
Carles Viñals Casado
Dons, quina dasapsió tu, dons, en Guardiole tu si es una catala da vritat, dons i tot que en Guardiole es una miqueta tuntet, dons, es un gran catalá tu
Marteta
Marc és el millor. Te un do pel que fa. Felicitats. Però no sembla tenir cap compromís amb el seu país. Què li vagi bé. Però mi no m'interessa gens. De campions del món n'hi ha hagut tants.
jg
también vais a echar de Cataluña a este campeón? teneis bastante con Ona Carbonell?
Escolta X*2
X*2 Escolta noi, el teu país està implicat en una lluita per la democracia, contra un estat lladre, feixista i dictatorial - borbònic. Tu mateix. Tu vas en moto, però al teu voltant hi passen més coses que no cal ignorar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: deixa fer a la gent la seva llibertat i la seva manera de pensar tu : X*2 no ets ningu per donar llisons de res i menys dir les mentides qu dius !!
Hamilton
Márquez el que hauries de haber fet es pujar al balcó de l'ajuntament amb la pancarta i dedicar el teu triomf als presos polítics gent innocent empresonats per un estat feixiste, llavors haguessis quedat com una persona de sentiments humans i com un bon català i aquest gest teu hagués quedat per a la història del teu ? país. Ara només quedaràs com una persona campiona del món en un sport, quan de campions del món del sport han hagut,hi han i hauran una infinitat.Els diners no ho son tot.
caesar
Márquez, has decepcionado.
...FINITO...
...UN GRAN CAMPEON ESPAÑOL...
Excate no ho hem de barrejar
Però tots sabem que Repsol t'exigeix que no surtis mai a donar una volta la circuit amb una senyera (si si, la senyera)
Per fer això ja ho podeis fer a los madriles Márquez o a Andorra
Aquest noi té establert el seu compromís amb els calers i els ha posat al davant dels interessos del "seu" poble. Només calia veure la plaça de Cervera i part de la població "tombada" per les ordes caspañolas, com en temps de Felip V, vaja, quan tancaren la universitat de Barcelona per a obrir-la a Cervera. El poder ñol manega l'esport a conveniència de l'unionisme...
FSC
Pues vale, Marc, como no debemos mezclar deporte y política, celebra tu victoria en el balcón de tu casa con los tuyos. Así todos contentos, tú con tu deporte, y los que luchan por la libertad de nuestro país con su lucha. Tú sigue con tus victorias (enhorabuena) y con tu dinero (que seguro recibes desde Madrid). Nosotros tenemos otras cosas en las que pensar, más importantes que tu victoria deportiva (enhorabuena de nuevo). No tenemos muchas razones para reír ahora mismo. Sigue con tu fiesta.
Pere
També es anar a jugar a tennis a un pais que masacra els dres humans, per allò de no barrejar, però el Federer no un fa, i el Nadal si. Tristement us assembleu, primer les peles.
Joan de canyamars
Hi ha coses que passen per davant de la festa esportiva. Aixø ?s, la dignitat humana i la democråcia perquè sinó la festa esportiva serveix per tapat la indignitat i la NO democracia
has decebut a molta gent¡¡
Ets tu qui barreja temes, la pancarta no es cap tema politic,igual que els llaços grocs, SON UN SIMBOL DE SUPORT ALS PRESOS POLITICS, EMPRESONATS IL.LEGAL I INJUSTAMENT¡¡ ningu t'ha dit que la voleisis com a vegades fas amb l'estanquera, amb la teva actitud es mostrat un menyspreu a la gent empresonada i un "sevilisme a Espanya" "PELS TEUS ACTES JA T'EM CONEGUT ¡¡

envia el comentari