Hernando (PP), sobre l'eliminació del City i Guardiola: "El llaç groc és malastruc"

El portaveu del PP ha ironitzat sobre la caiguda del City de Pep Guardiola
Pep Guardiola i Manel Estiarte, a la graderia de l'Etihad Stadium.
Pep Guardiola i Manel Estiarte, a la graderia de l'Etihad Stadium. | EFE

El portaveu del Grup Popular al Congrés, Rafael Hernando, ha aprofitat la derrota del Pep Guardiola en la Champions League, on el Manchester City ha estat eliminat pel Liverpool, per ironitzar que "el llaç groc és malastruc".

En els passadissos del Congrés, Hernando ha estat preguntat per les paraules del ministre de Justícia, Rafael Catalá, considerant "ofensiu" el llaç groc en suport dels independentistes a la presó preventiva pel referèndum il·legal de l'1 d'octubre. El diputat del PP ha ironitzat amb que el llaç groc és "malastruc per a alguns", de la mateixa forma que a Andalusia o al món del teatre aquest color es considera "malastruc".


"Ahir vaig veure que alguns van tenir una mala sort molt important i no els va ajudar el llaç groc", ha comentat. Hernando al·ludia així Pep Guardiola, que en compareixences públiques ha lluït el llaç groc i l'equip del qual, el Manchester City, va ser golejat pel Liverpool i ha deixat la Champions League.
Comentaris
I
I tu un bon estúpid. Per cert i tu on has estudiat?
Mundial
Tranquil franquista, que aviat la selecció espanyola de futbol serà eliminada del Mundial de Rússia, suposo que perquè la bandera espanyola porta mala sort.
Pere
Si perd el R. Madrid, dirà el mateix? :)
Aquets del partit podrit encara creuen amb l'as supersticions com l'as bruixas de la época passada , és un exemple de lo que son, retrasats
LUIS
Está visto que si lo que significa el lazo les molesta hay que sacarlo mas.
Català a Mallorca
Mare meva peperus feu el ridícul d,una manera realment grotesca...
Pitxolí
Potser també és malastruc per al PP (Cifuentes, decisió del tribunal alemany sobre la «rebel·lió» del President...)
marbosch
Això ho diu el poryaveu d'un partit que ha triat la gavina, coneguda com a "rata de la mar", i ara també a terra com a símbol, que els va perfecte, vistes les seves " actuacions", màsters inclosos.
Ho ha dit, no?
O sigui que el portaveu del partit del govern a Espanya declara obertament que la derrota del equip de Guardiola, arbitrada per un col.legiat espanyol, ha tingut que veure amb que Guardiola portava el llaç groc a la solapa? Europa , ves prenent nota de com funcionen els organismes espanyols: tots a una (grande y libre, esclar). Per cert, atents si ha rebut o rep aquest arbitre alguna condecoració, com les que donen a jutges i periodistes, i a la Virgen del Pilar!

envia el comentari