Guardiola va témer ser empresonat pel seu activisme polític

"Si Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó, jo també hi podria ser”, ha assegurat en una entrevista al 'Daily Mirror'
Pep Guardiola, en roda de premsa.
Pep Guardiola, en roda de premsa. | EFE

Pep Guardiola ha assegurat en una entrevista al Daily Mirror que va arribar a témer ser empresonat per culpa de les seves idees polítiques. L’actual entrenador del Manchester City ha explicat que si “Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó, jo també hi podria ser”.

 

“El que m’enutja és que aquestes persones són a la presó des de fa un any acusats d’una cosa que no van fer”, segueix valorant el tècnic de Santpedor, que ha explicat el motiu pel qual porta el llaç groc: “No eren polítics i ni tan sols van expressar la seva opinió”.


 

Després de ser sancionat per la federació de futbol anglesa per portar el llaç durant el partit, Guardiola ha anunciat que “ho accepto, però puc portar-lo durant les conferències i és per això que el porto ara”. “Sempre el porto, a no ser que me l’oblidi o me’l deixi a la butxaca”, sentencia el tècnic català.
Comentaris
jg
Guardiola no dice mas que sandeces cuando habla de este tema...
Yo temo que me destituye como entrenador del Manchester, y que Angelina Jolie me pida el divorcio.
El miedo es libre...
JO
MOLT BE PEP
Ganxet
El fet és que a España poden tancar a la presó a qui vulguin. Si hi ha motiu per a fer-ho o no, poc importa. La justícia espanyola és totalment subjectiva i qui no ho vulgui veure-ho potser qualsevol dia o comprovarà per experiència pròpia. Tots hi estem exposats.
Jmjane47
Igual et, igual et que el Marc Márquez.que no barreja les coses. Bé Pep. Bé.

envia el comentari