Guardiola va pagar la reparació del vaixell d'Open Arms

Òscar Camps, responsable de la iniciativa solidària, ha explicat que el tècnic va ajudar a pagar els 150.000 euros per arreglar els desperfectes
Vaixell d'Open Arms
Vaixell d'Open Arms | Europa Press

Pep Guardiola segueix mostrant-se compromès amb la societat i amb la defensa dels drets i llibertats dels ciutadans. No només de Catalunya, sinó també de la resta del món. Aquest dimarts, el responsable de l'ONG Pro Activa Open Arms, Òscar Camps, ha explicat a El Món a RAC1 que Guardiola va finançar els 150.000 euros de la reparació del seu vaixell, retingut fins fa ben poc al por de Pozzallo, a Sicília, i destinat al salvament dels refugiats naufragats al Mediterrani.

Segons ha explicat Camps, "Guardiola ens va venir a veure, però hi ha molts altres esportistes que també han vingut i que volen venir a oferir el seu ajut". I ha estat concret en l'aportació del tècnic del Manchester City: "Normalment tenim petites ajudes i donacions per fer front al dos milions d'euros que necessitem per a les operacions marítimes, però quan hi ha fets extraordinaris com aquestes reparacions de 100.000 euros, seguim necessitant l'ajut de la gent. La Diputació també ens ajuda. No és la primera vegada que Guardiola fa una acció d'aquest tipus".


 

L'entrenador català ja va ser protagonista en un espot publicat per Pro Activa Open Arms el novembre del 2016, en el qual definia l'ONG com "l'equip més valent del món":

 
Comentaris
Petitona
Gràcies Pep !!!
Mama
La veritat és que no havent anat a veure a seu amic malalt, això no m'ho esperava. Ben fet tens calers per això i per més no ho deixis aquí.
valor dels fets
Alguns com Serrat&Colau*s van fer molta xerrameca i una exhibicio de intencions inutils i hi ha persones com el Pep que va ajudar-los sense fer gens de soroll.

envia el comentari