El Girona ofereix 5.000 entrades als seus abonats per viure de franc el derbi al Camp Nou

El club gironí ja ha ofert als seus socis la primera modalitat de compensació davant la possibilitat que el partit contra el Barça de la segona volta es disputi a Miami i no a Montilivi
5.000 abonats del Girona tindran la possibilitat d'assistir gratuïtament al Barça-Girona del Camp Nou.
5.000 abonats del Girona tindran la possibilitat d'assistir gratuïtament al Barça-Girona del Camp Nou. | GIRONA FC

El Girona-Barça dels Estats Units encara és una proposta que ha de ser validada per la Reial Federació Espanyola de Futbol i la FIFA, però els dos equips catalans implicats ja s’han començat a moure per compensar els socis gironins en cas que el derbi de la jornada 21 de la Lliga Santander no s’acabi jugant a Montilivi. El club blanc-i-vermell ja ha posat a disposició 5.000 entrades per als abonats que vulguin veure de franc el Barça-Girona del Camp Nou que es disputarà el pròxim 23 de setembre al Camp Nou.

 

L’entitat presidida per Delfí Geli ha emès un comunicat en el qual hi ha un enllaç per a tots aquells socis que vulguin aconseguir una localitat al camp culer en una zona assimilable on tenen el seu seient a l’estadi gironí (segons disponibilitat). Tots els qui decideixin fer-ho, com ja s’ha explicat en els darrers dies, podran viatjar gratuïtament a la capital catalana gràcies a diferents autobusos organitzats per la causa i, a més, cobraran el 20% del preu pagat per l’abonament del curs 2018/2019.


 

La negativa de Luís Rubiales a l’acord entre LaLiga i Relevent obliga els clubs, però, a contemplar tots els escenaris possibles. En la seva pàgina web, el Girona ha anunciat que en cas que el partit s’acabi jugant en terres catalanes, l’abonat que s’hagi adscrit a aquest mètode de compensació podrà fer ús del seu seient habitual sense cap perjudici per haver triat aquesta compensació, però no serà beneficiari de la rebaixa del 20%. Tots els socis que escullin l’entrada gratuïta al Camp Nou renunciaran a la resta d’alternatives de compensació (és a dir, viatjar a Miami per presenciar el partit al Hard Rock Stadium o bé rebre la devolució econòmica de l’import del 40% anual).

Comentaris

envia el comentari