Figo: "Catalunya és Espanya"

L'exjugador del Barça i el Reial Madrid es pronuncia sobre la relació entre Catalunya i Espanya en una entrevista a 'El Español'
Luis Figo, amb la Champions League.
Luis Figo, amb la Champions League. | UEFA

Luis Figo té clar que el vincle entre Catalunya i Espanya ha de seguir essent el mateix dels darrers 300 anys en un futur. En una entrevista al diari madrileny El Español, el portuguès s'ha pronunciat al voltant de la relació política i la situació actual entre els governs català i espanyol. Inicialment, l'exjugador del Barça i el Reial Madrid s'ha volgut mantenir al marge del conflicte. "Jo sóc portuguès...", ha manifestat.

Però aviat ha canviat el discurs i en la segona pregunta ja s'ha mullat: "Jo tinc relació amb Espanya, i Catalunya és Espanya, és part d'Espanya. Així que estem tots en un àmbit de convivència. I així hauria de ser."


 

Consultat per una possible -i no plantejada- unió entre Espanya i Portugal, Figo també ha estat contundent a l'hora de marcar uns límits. "Portugal sempre ha estat una nació independent d'Espanya. No crec que hi hagi mai cap unió amb Espanya. Pertanyem a la Península Ibèrica i tenim relacions excel·lents, però cada país és diferent", ha expressat.
Comentaris
pc
???
entre altres coses per culpa dels portuguesos
i ell un fill de sa mare!
JordideGirona
Com va dir Peces Barba "Quizá nos hubiera ido mejor con los portugueses y sin los catalanes". llavors en Figo no crec que estes tan content de ser ezpaño, ezpaño, ezpaño,
Sapastre
Vaja, el suspenc en història. Però la història és, fins a cert punt, irrellevant. Volem el divorci. I la seva opinió, tan vàlida com qualsevol altra, no la tindrem en consideració en cap referèndum/votació simpement perquè no viu a Catalunya. Finalment, quins pebrots que demani pels altres el que no vol per ell. Hipòcrita.
LA VEU DEL POBLE
I ell es com allo que li van posar en el CAMP NOU cuant va venir a jugar amb el R.MADRID, es ben igual i continua no ha escarmentat, a més si vol donar lliçóns que sen vagi el seu país que prou falta els hi far.
Catport
Luis Figo. Entès en la matèria. Líder d'opinió. Filòsof.
joanb
Quin ignorant. Aquest només hauria de parlar de Portugal i de futbol, no pas d'unes altres realitats que desconeix.
IGNORANTE
Y PORTUGAL TAMBIEN. Y CATALUÑA NORTE (LA FRANCESA) TAMBIEN
A padeira de Aljubarrota
Cuando firmó con Florentino yo fui de los pocos, poquísimos cules que entendí que el problema fue mas de Núñez /Gaspar que del propio Figo. Ya estava Figo en el Madrid cuando vino al camp del Lleida a jugar un partido clasificatorio para la Eurocopa contral Andorra. Yo fui a verlo y llevaba puesta la camisola da Selecção com o num 7 e o seu nome nas costas. En el descanso, Luís Figo me puso su firma. Hoje vou tirar do armário e vou pegar fogo. Não quero saber mais nada dum português indigno.
Joan - Het
Quin valor te la seva opinió ?, la mateixa que qualsevol, el que no entenc es perquè és noticia el que diu.
Aljubarota
I Portugal també,portuguès renegat
A qui li pot interessar...
... el que digui aquest cap de porc?
He he
Ja ho diuen a Portugal, de Espanha, nem bom vento, nem bom casamento. Figo, un portuguès assimilat a Espanya té por que el tractin com a un català i per això es fa l'ultraespanyol. Típic d'un caragirat altrament al nostre país anomenats botiflers.
buff
su opinión tiene tanto valor como la de cualquiera, pero llama la atención los disparates que arroja en sus pequeñas justificaciones... Que suerte que se fuera del Barça!!
adios
Cuando te fuiste del Barça me dolió mucho, pero con el tiempo me di cuenta de porqué no podías seguir en el Barça y de que el equipo que se te adapta como un guante es ese otro "equipo". Espero que llegues a ser entrenador de ese "equipo",,, o presidente... me da igual... Ah, lee algún libro de la historia de Iberia, que igual te llevas una sorpresa... incluso puede que agradable!! jajaja
lluís
El que digui aquest "senyor" es totalment indiferent
historia
I Portugal .... també es espanya. O ja no t'agrada tant??
Joan
L'il·lustre portuguès s'ha oblidat de dir que ho és per la força i de moment, fins que es consolidi la República.
Jon
Home.... el q va on la bosa es mes grosa...sis plau
Ruc
Què sap aquest ruc?
Cisco
I les portugueses renen bigoti
Joan Sanmartí
Catalunya és Espanya? Llavors, Perpinyà és Espanya? Sí, és clar, perquè és Catalunya. Llavors, l'Estat espanyol reclamarà que Catalunya Nord torni al regne d'Espanya? Contradiccions del nacionalisme espanyol (i dels cretins com aquest futbolista no saben res però gosen parlar)
EL QUE PENSI M'HO PASO PER ALLI ON L'ESQUENA CANCIA DE NOM
Millo rque et cuidis dels teus asumptes i que callis,ningu t'ha demant l'opiniò, ni ens importa el mes minim,PER CERT, PORTUGAL DURANT UNS SEGLES, VA FORMAR PART DEL REINO DE CASTILLA, ES A DIR, QUE NO ERA INDEPENDENT."TE HAS ENTERAO LLISTILLO?"
trucafort
Barrut, mentider i un gran amic del nacionalsocialistes. Visca Catalunya lliure
Ciutadana farta
I portugal tambe,
federalista
als indepres adoctrinats que parlen de catalunya nord , dir-lis que no existeix es franca i dins de franca una provincia dita pirineus orientals dins de la regio languedoc occitania, quina mania si el 90 per cent d'ells es consideran francesos no catalans i lo mateix que els valencians es consideran majoritariament valencians, no nomes sou minoria a catalunya sino que voleu territoris on no no sou ni el 3 per cent hahaha us agrada aco del 3 per cent oi.
Sepet
I segons con s'ho mira, Portugal tambe.
kkuet
I Espanya es Africa, i tu un panelero!
Empordanesa
Qui és per opinar ?? No m.estranya que li llencessin un cap de porc !!
Almogàver
Aviat, com que Catalunya haurà marxat, a Escanya i Portugal no tindran altre remei que juntar-se administrativament per gestionar el seu deute. Recordeu-ho.
xup
GRAN INTEL.LECTUAL I PENSADOR
Irene
Que es pot esperar d'aquest cap de porc, ja va ser un traïdor quan jugava amb el Barça. Veste'n a Portugal, a estudiar una mica de historia, capsigrany !!!!
GERTRU
...I TU DE QUE PARLES SI NO EN TENS NI IDEA? OPINA DE PORTUGAL SI VOLS O CALLA
Fernanda
Vai pra casa, home!
corprès
com li van dir a Piqué: Que cojones hace un futbolista hablando de política?
Idaho
I Portugal? Si tant t'estimes Espanya canviem Catalunya x Portugal. T'agradaria?

envia el comentari