El Circuit de Catalunya respon la RFEDA: "Des del 1991 s'interpreten els dos himnes"

El Circuit de Montmeló demana respecte pels símbols d'Espanya i Catalunya i en defensa la seva exhibició durant els Grans Premis
El Gran Premi de Catalunya d'aquest any.
El Gran Premi de Catalunya d'aquest any. | CircuitCat

El Circuit de Catalunya ha volgut tancar la polèmica iniciada pel president de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme, Manuel Avinyó, al voltant de la reproducció de l'himne d'Els Segadors i la presència de la senyera al costat de la bandera espanyola minuts abans del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, celebrat diumenge passat al Circuit de Montmeló. El president de la RFEDA va expressar el seu rebuig a la interpretació de l'himne català i a l'exhibició de la quatribarrada en una carta oberta, unes manifestacions que aquest dijous han estat respostes de manera contundent.

El CircuitCat ha volgut deixar clar que "des del 1991, any de celebració del primer Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya, 14 minuts abans de la sortida de la cursa s’interpreten els dos himnes a la graella", sense que s'hagués generat cap polèmica. Pel què fa la senyera, el Circuit de Montmeló ha insistit que, "en aquesta mateixa cerimònia d’obertura, i des de la primera edició, també estan presents ambdues banderes: la d’Espanya i la de Catalunya".


 

A més, el Circuit "manifesta i fa constar que sempre ha mostrat el màxim respecte als símbols d’Espanya i de Catalunya", en un comunicat publicat aquest dijous al seu web oficial.
Comentaris
freedom for catalonia
El que tenien que haver dit, es que al circuit de Montmeló, només ha de sonar l'himne nacional de Catalunya, que és els segadors!!!!!
ZASCAS! ! endavant! que estan molt pesadets amb els segadors
INCREDUL
Aquesta gent vol cambiar "Els Segadors" per "El Novio de la Muerte", i davant de la graella de sortida i posaran la cabra de "La Legion" i el director fara la sortida cridan "A por ellos" i quan s'acabi la cursa tocaran "Paquito el Chocolatero"
Enric
De debò... Aquells de vosaltres que encara no us heu tornat independentistes ho hauríeu de justificar molt bé... Us agraden les humiliacions permanents? Esteu contents amb un espoli anual de 16.000 milions? Us sentiu còmodes amb els atacs constants a la llengua? O és que us agrada ser titllats cada dia de nazis? De debò creieu que hi ha algun federalista a España (com ens volen fer creure els filibusters del PSC)? En general, a la vida, hom hauria de voler la independència en tots els àmbits.

envia el comentari