El Wanda acollirà la final de la Copa del Rei

El Barça i el Sevilla s'enfrontaran el 21 d'abril al nou estadi de l'Atlètic de Madrid
L'estadi Wanda Metropolitano, de l'Atlètic de Madrid.
L'estadi Wanda Metropolitano, de l'Atlètic de Madrid. | E.P.

El nou estadi de l'Atlètic de Madrid, el Wanda Metropolitano, ha estat l'escollit per acollir la final de la Copa del Rei en la què s'enfrontaran el Barça i el Sevilla. El partit es jugarà el dissabte 21 d'abril de 2018. La decisió s'ha pres aquest dilluns al migdia a la seu de la Reial Federació Espayola de Futbol (RFEF), i un dels camps que sonava com a possible era l'Estadi de 'La Cartuja'.

 

El Barça arriba a la final de la copa del Rei després d'haver superat el València a les semifinals (3-0), amb un gol al Camp Nou i dos a Mestalla; i el Sevilla després d'eliminar el Leganés (el botxí del Reial Madrid) per un resultat global de 3-1.

Comentaris
soci 2 XXX
Espero que si algun dia es te que jugar alguna final en que el Madrid i sigui, el Barça o Bertomeu, o el president que hi sigui, no deixin tampoc que aquest equip jugui al Camp Nou. Ara si es fes així voldria llegir el que dirien en els diaris de Madrid.
Friheden
No és un camp neutral, s’hauria d’haver fet a Euskadi o a Galícia.Visca la República de Catalunya !!!!
Mar 350
Ja m'he comprat el pito
Xarli
Perque botons jugueu la copa del rei? I la lliga espanyola? Que sou independentistes per al que combé sols? En la línea del que voleu tambeu deurieu de demanar que el barsa jugue en competicions de la federació catalana? No he vist manifestacions demanant aixó. Tant que no voleu saber res dels espanyols, feuse una lligueta sols de equips catalans!! Ahhh nooo que Messi i companyia sen van del barsa de seguida... Entonces noo, anirem, pitarem el himne i ja esta, pero jugar juguem
el preparao, nos ofrece su sopa de cardos
Aquest any tindriem que fer-ho diferent. Quan toquin l'himne del Lo, lo ,lo...tots d'empeus i d'esquena. Calladets!! Acabat el Lo lo, ens girem amb la má al cor i cantem Els Segadors a la seva p... cara!! Que xiulen?? molt be però, que ho tinguin clar...Cat is not Spain!!
Lluis
Aquest cop res de pitar, d'esquenes i un Braveheart.........

envia el comentari