[VÍDEO] Apedreguen l'autocar del Barça a la sortida de Mestalla

La policia indentifica l'autor del llançament i el deté a les afores del recinte esportiu
L'autocar del Barça, a les portes de Mestalla.
L'autocar del Barça, a les portes de Mestalla. | EFE

El Barça va ser rebut a Mestalla amb cants ofensius i insults greus cap al club, cap a Catalunya i, com ja és una costum, cap a Gerard Piqué. L'ambient de les rodalies de l'estadi valencianista ja era una olla a pressió hores abans de l'inici del partit, amb una concentració massiva d'afeccionats locals. Fins aleshores, tot previsible. Però el que no s'esperava el Barça era marxar del camp del València amb un incident. Amb l'autocar en marxa i ja en direcció Barcelona, els jugadors i staff tècnic del club van patir una sotragada. Una pedra va esquerdar el vidre del vehicle després d'un fort impacte.


En aquell precís moment, l'autocar es va aturar i membres de seguretat del club van baixar per provar d'identificar la persona que havia realitzat el llançament. Minuts després de l'espant, la policia espanyola va aconseguir identificar l'autor i detenir-lo.

 

 

 
Comentaris
rd350
sempre hi ha un imbecil de guardia
Impunes
Delicte d'odi? ... ah, no, que ells són espanyols!
Rafel
Avui és tan sencill adonar-se que hem estat i som una colónia que el que no ho veu és perquè no vol. Ara, les colonies tard o d'hora se'n surten.
@Impunes
tens raó,com son espanyols ,no pasa res¡¡,apedregar un autobus, amb perill de que els vidres trencats pogues fer mal a algu i despres dels insults, QUE NO SON DELICTE D'ODI¡¡ ES LLIBERTAT D'EXPRESIÓ¡¡,EL DELICTE D'ODI ES NO VOLER ARREGLAR UN COTXE DE LA P.N."ELDRET D'ADMISIÓ " NO VAL¡¡, I aques que apedregaba. no li pasarà res¡¡ "libertad con cargos" i llestos¡¡
Carme
Els que fant això són uns desgraciats, gent sense educació ni cultura ni ètica. Visca el Barça i visca Pique.
Cada dia veiem el resultat de a por ellos . Espanya rencorosa sempre enfrontan la nació espanyola contra la catalana . Ben aviat podrem olvidarho i que s.ho facin mirar
anonima
Estic esperant que la fiscalia denuncii per delicte d'odi. Però em sembla que ja puc esperar sentada.... amb un nas de pallasso!!
Baldric
No us passeu de frenada. Aixo no es cap delicte de odi, es un jilipoll... i prou.
Andreu Arnal
Nos tienen odio envidia rabia y que no pueden con nosotros porque somos los cuales con cojones y nos vamos a llevar los 3 títulos copa liga y champions Barsa Barsa Barsa busca Cataluña
RECORDEM:A TOTA AQUESTA FAUNA ESPANYOLISTA RADICAL I VIOLENTA,"A POR ELLOS¡¡" I ALTRES. NI OBLIT NI PERDÓ¡¡
Estos étnicistas, supremacistas ya no engañan a nadie.
Para el conocimiento de alguno de estos comentaristas, lo único que quedó impune fué la agresión a dos muchachas en un stand de la selección española de fútbol; pero no, en este caso hay que dejar clarito que no eran salvajes, eran catalanes patriotas.
josep
això ha estat una agressio tumultuaria , cap a extremera
Soci FCB
La final Al NOU sant Mames ho al camp Nou hi no és per seguidors del Sevilla
SOCI FCB
Si no ho fa la Fiscalia que ho fagi la Junta

envia el comentari