Valverde: "La resposta de Cillessen durant el partit ha estat increïble"

"Estem molt satisfets amb ell i amb Ter Stegen. És una sort tenir-los a l'equip per poder lluitar pels objectius que tenim", ha declarat l'entrenador del Barça
Valverde, durant el Barça-Tottenham.
Valverde, durant el Barça-Tottenham. | EFE

Tenir un porter suplent com Cillessen és un luxe i Ernesto Valverde n’és conscient. En la roda de premsa posterior a l’empat del Barça contra el Tottenham, que ha posat punt final a la fase de grups de la Champions League 2018/19 en clau blaugrana, el tècnic extremeny ha opinat que té “la sort de comptar amb dos grans porters”, encara que també ha remarcat que, “de vegades, gestionar això no és fàcil”.

 

"La resposta de Cillessen durant el partit ha estat increïble. Estem molt satisfets amb ell i amb Ter Stegen. És una sort tenir-los a l'equip per poder lluitar pels objectius que tenim. La situació de Cillessen no és fàcil, però Ter Stegen també es mereix jugar i ser primer porter”, ha afegit Valverde, que també ha analitzat amb la tranquil·litat que el caracteritza l’actuació de Dembélé i el Girona-Barça que finalment no es disputarà a Miami, entre altres aspectes.


 

Les declaracions de Valverde posteriors al Barça-Tottenham

 

DEMBÉLÉ

"Dembélé ha fet un gran gol, només a l'abast de grans jugadors. Estem contents amb ell. Ja ho vaig dir ahir, al llarg de la temporada passen coses i les intentem solucionar de manera interna".

 

LA INDISCIPLINA DE DEMBÉLÉ, UNA QÜESTIÓ INTERNA

"Sóc partidari que els assumptes interns es resolguin internament i que surtin públicament, però sabem com són les coses i no és una cosa que em preocupi molt. Hi ha coses que es diuen que s'acosten a la realitat i altres, no tant".

 

CAS TANCAT?

“No sé, pots pensar el que vulguis, nosaltres tenim entrenament demà al matí…"


 

LA MITJA HORA DE MESSI

"30 minuts a Messi? És millor que jugui una estona i que estigui en moviment. A ell li agrada, a nosaltres també, i al públic, més".

 

CLASSIFICACIÓ

"El nostre grup era dels més complicats. Haver-nos classificat fa dues jornades, diu molt de nosaltres. Hem complert un objectiu més, però és important també que es repeteixi en el temps i que anem passant bé aquesta fase".

 

CILLESSEN

“Tenim la sort de comptar amb dos grans porters. Gestionar això, a vegades, no és fàcil, però estem molt satisfets amb ells. La resposta de Cillessen durant el partit ha estat increïble. Estem molt satisfets amb ell i amb Ter Stegen. És una sort tenir-los per poder lluitar pels objectius que ens hem marcat. La situació de Cillessen no és fàcil, però Ter Stegen també es mereix jugar i ser primer porter”.


 

EL TOTTENHAM, RIVAL DIFÍCIL PER AL MADRID

Si m’agradaria que el Tottenham fos rival del Madrid als vuitens de final? No m’arriscaré a valorar res, ja en tinc prou amb les coses nostres per preocupar-me pels altres equips.

 

GIRONA-BARÇA A MIAMI

“Si no hi havia cap problema, la posició del club sempre ha estat la d’estar disposat a jugar. Ara, si hi ha problemes... Jugarem on ens diguin, ara el més normal és que el partit es disputi a Girona”.
Comentaris

envia el comentari