Tebas, decidit a portar a judici el Girona-Barça

El president de la Lliga no es dona per vençut i creu que fins la primera setmana de desembre hi ha opcions que el partit vagi als Estats Units
Javier Tebas, president de LaLiga.
Javier Tebas, president de LaLiga. | EFE

Javier Tebas es resisteix a donar-se per vençut. El president de la Lliga no vol donar el braç a tòrcer i ha avisat que, si cal, portarà el cas del Girona-Barça als tribunals. El dirigent segueix intentant exportar el partit a Miami el proper 26 de gener, i creu que fins a "la primera setmana de desembre" hi ha opcions que li donin "la raó", malgrat que organismes com la FIFA ja hagin manifestat que no donaran el seu vistiplau a aquesta iniciativa.

 

"La Federació encara no ens ha respost ni sí ni no, i nosaltres ja hem iniciat els tràmits legals per reclamar on correspongui. No diré on Creiem que tenim dret que es pugui jugar a Miami", va deixar clar Tebas, a qui no sembla importar massa el que hagi dit Gianni Infantino, president de la FIFA. "Que em digui on està escrit [que el partit s'hagi de disputar en territori espanyol]. No ho diu enlloc", va avisar Tebas, que va recordar que la Supercopa d'Espanya d'aquest curs es va disputar a Tànger, al Marroc. "Per què ells si i nosaltres no?", es pregunta el dirigent, a qui Luis Rubiales, president de la RFEF, havia convidat a aparcar el tema a la vista que la Lliga no comptava amb el suport dels diferents organismes.


 

Relevant, la multinacional nord-americana que va pactar amb la Lliga que s'exportés cada any durant els propers 15 anys un partit als Estats Units, segueix recollint signatures allà entre els aficionats per poder acollir duels de la Lliga. 
Comentaris
ton c.
ja podríen començar per portar-li a ell, per fer les cosses tant malament, sense preguntar als interesats, o encara creu que som a la dictadura, senyor de Fuerza Nueva. Prenguin nota sr. Bartomeu, una altre vagada abans d´nar de la maneta amb un personatge tant sinistre vcom aquest.
JordiP
Quant zeros deu tenir l'interès del Tebas en trasladar aquest partit a USA?
David
Tarannà espanyol. No me'n surto? Doncs enfonso els altres
hs
tebas julandron ...vete a la mani de jusapol facha

envia el comentari