Valverde valora Gomes: "És un acte de valentia"

El tècnic blaugrana posa en valor les declaracions d'André Gomes, en les quals confessa estar-ho passant malament
Ernesto Valverde, a la banqueta del Camp Nou.
Ernesto Valverde, a la banqueta del Camp Nou. | EFE

A banda d'entrenador del primer equip, Ernesto Valverde és un gestor de grup. Després de les confessions d'André Gomes a la revista Panenka, el tècnic blaugrana ha admès conèixer la situació i ha manifestat la necessitat d'ajudar el migcampista portuguès per tal que recuperi la confiança perduda i torni a sentir-se a gust sobre la gespa. "Sempre hi som per ajudar, en tots els sentits. El primer és ajudar l’equip, que els jugadors estiguin al 100%. Hi som per ajudar-lo i l’ajudem", ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit davant el Chelsea.


Per a Valverde, això que ha decidir fer André Gomes "és un acte de valentia, reconèixer això públicament. Tots els jugadors i entrenadors tenim respecte per no transmetre cap inseguretat, ni debilitat", però també ha volgut expressar la normalitat de la situació en el món del futbol: "No és res nou, ni és l’únic. Ens passa a tots, en una mesura o una altra. Ens hi hem d’intentar enfrontar i superar-ho. Hem d’empènyer. No és quelcom que no m’hagi trobat ja en la meva carrera, ni com a jugador, ni com entrenador."

 

La resta de reflexions de Valverde

El duel davant el Chelsea


"Espero un rival similar al de l’anada, amb totes les seves virtuts i amb tot el perill que van dur. No sé quin plantejament pot fer el seu entrenador, ni si aniran més amunt o més enrere. El resultat incial ens val, però és difícil que es mantingui. Hem de fer el nostre partit."

 

"Ells poden tenir molts registres. Et poden fer pressió alta en el teu propi camp, com ja van fer a Londres en algun moment. Però també sabem que quan es repleguen, tàcticament estan molt ben treballats i és molt díficil superar-los."

 

La lesió d'Iniesta

"Ahir va fer una gran part de l’entrenament sense cap problema. Avui decidirem. És un partit important, on es decideixen moltes coses, però també en el qual hem d’estar al 100%. Quan arriba un partit d’aquest tipus, que és de no retorn, el jugador està més procliu a arriscar. s’ha de calibrar si el risc és excessiu o no."


 

La lesió de Sergi Roberto

"Pensem que estarà bé. No va entrenar per precaució, però no creiem que tingui cap problema."

 

L'aportació de Paulinho

"Està fent una gran temporada. Ha vingut d’un futbol diferent i molt llunyà, però s’ha adaptat bé i està participant molt. Ja va participar en l’anada. A banda de fer gols, ens dona fortalesa al mig del camp."

 

La confiança de Dembélé

"Quan un jugador surt content del camp és bo per guanyar confiança. Es veu que té coses diferents a la resta i que ens pot donar molt. És un pas més."

 

La situació de Grècia

"He jugat partits d’aquest nivell i sé com són els derbis, que són partits forts. És una qüestió estranya, perquè quan la selecció grega viatja no solen haver-hi problemes. He viscut partits d’aquest nivell i sé què significa ser allà a la gespa. Ho vaig parlar vegades, per la imatge del futbol grec. Està bé que hi hagi passió al camp, però fins un cert punt. Els grecs són gent molt agraïda, generosa, però el futbol els torna bojos."
Comentaris

envia el comentari