Paulinho torna a la Xina

El Barça cedeix el jugador brasiler al Guangzhou Evergrande
Paulinho celebra el tercer gol del Barça a Butarque.
Paulinho celebra el tercer gol del Barça a Butarque. | EFE

El Barça ha fet oficial aquest diumenge que el club cedeixPaulinho al Guangzhou Evergrande "per una temporada amb opció de compra per part del club xinès". El jugador brasiler va arribar al club blaugrana l'estiu passat, després que el Barça pagués 40 milions per ell. El Club ha expressat públicament "el seu agraïment" al jugador "pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur".
Comentaris
Corcó fluix
Jugada "mestra" del "genial" Bartolomew & Company: en comptes d´un traspàs pel millor preu possible, cessió per 1 any d´un jugador de 30 anys pel que vas pagar 40 M€ la temporada passada i del que et vols desempallagar ara just en el moment en què la valoració econòmica del mateix està en el nivell més alt després de la seva actuació al Mundial, tot esperant que en el proper any es revaloritzi en el "cementiri" futbolístic xinès... De traca i mocador.
Fidriko
Manda güevos!, que diuen per allí. Ja sé que el Barça pren el pèl des de fa anys a les persones de bona fe. Ja sé que El Mundo Deportivo està a les ordres del seu amo. Però, expliqueu-m’ho. Se’ns venen les darreres incorporacions com el principi de la revolució. Paulinho (de la selecció del Brasil) havia de ser el múscul que li falta. Dembélé (de la selecció de França) es menjaria els defenses de la seva banda. Mina (el millor de Colòmbia) era el defensa que faltava. Que engeguin al Valverde

envia el comentari