El Palau Blaugrana exigeix la llibertat dels presos polítics

Els Dracs 1991 van organitzar una protesta contra l'empresonament dels polítics i els presidents de les entitats en el partit davant l'Efes Pilsen
El Palau reclama la llibertat dels presos polítics.
El Palau reclama la llibertat dels presos polítics. | Dracs1991

El Palau Blaugrana va tornar a ser un clam en favor de la democràcia i contra l'empresonament dels vuit membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents de l'ANC i Òmnium Cultural. Durant el partit de l'Eurolliga davant l'Efes Pilsen turc, els grups d'animació -liderats per Dracs 1991- van organitzar una protesta que va ser resposta amb un gran seguiment per part de tota l'afecció present al pavelló barcelonista.

Tal i com havien informat prèviament a través de les xarxes socials, els grups d'animació del Palau van desplegar la paraula "Llibertat!" en un dels fons de la pista, en ple partit. Ho van fer poc a poc, destapant una lletra per cada minut de partit i dedicant-la a un dels presos polítics tancats a les cel·les de Soto del Real, Estremera i Alcalá Meco.


 

Dracs 1991 i la resta de grups van tenir un record explícit pel vicepresident Oriol Junqueras, pels consellers Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull, Carles Mundó i Raül Romeva i pels presidents de les entitats sobiranistes Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La reivindicació va tenir el suport de tot el Palau Blaugrana, que va acompanyar el desplegament de la pancarta amb crits unànimes de "Llibertat".

 

 

 
Comentaris

envia el comentari