La Lliga denuncia insults a Piqué i al Barça a Valladolid

Competició estudiarà càntics ofensius rebuts contra el central i el club blaugrana
Els jugadors del Barça celebren el gol de Dembélñé contra el Valladolid.
Els jugadors del Barça celebren el gol de Dembélñé contra el Valladolid. | EFE

El Comitè de Competició analitzarà els càntics ofensius denunciats per la Lliga que van proferir alguns aficionats del Valladolid en el partit contra el Barça al Nuevo Zorrilla.  L’observador enviat per la Lliga va recollir diversos insults al Barça i a Gerard Piqué.

 

Al minut 59, “uns 300 aficionats locals van entonar de forma coral durant 20 segons” un càntic insultant cap a Piqué i la seva família. En el 77’ en a mateixa zona, es van proferir càntics al Barça. En el 83’ els mateixos altres cop: “Puta Barça.” Des l’estadi es va intentar posar fre als insults reaccionar amb un missatge al vídeomarcador apel·lant al respecte. Caldrà veure com responen les properes aficions a la visita de Piqué després de l’anunci de retirada de la selecció espanyola.
Comentaris
Borinot
I pq hi van? Rates peseteres, el pais sota el 155 i més i aquests com si res jugant a la piloteta com nens d'escola. Si una nació valora alguna cosa més que la seva llibertat, perdrà la seva llibertat. L'irònic del cas és que si el que valora més és la comoditat o els diners, això també ho perdrà. S Maugham
Son violentos
Aunque sólo sean cuatro, son violentos y están llenos de odio. Cada vez más motivos para la República independiente de Catalunya.
Carme
La enveja fa fer i dir coses dolentes

envia el comentari