El cartell del Leganés per rebre el Barça que no agradarà a Tebas

El conjunt pepinero s'ha convertit en un club referència a l'hora de promocionar els partits a través dels cartells
Cartel del CD Leganés per rebre el FC Barcelona
Cartel del CD Leganés per rebre el FC Barcelona | CD Leganés

Butarque, l'estadi del Leganés, és el camp que visitarà el Barça quan els internacionals tornin de jugar amb les seves seleccions. El Barça viatja a Madrid de nou, ja ho va fer el passat 14 d'octubre, després d'una aturada de seleccions, quan el Barça va jugar al Vicente Calderón, i la rebuda va ser d'allò més hostil. Ara s'espera una reacció més calmada a Butarque, camp escollit pels aficionats blaugranes de Madrid per animar el seu equip.

El CD Leganés ha iniciat avui la campanya de promoció de partits amb un cartell molt ocurrent. Hi apareixen els escuts de tots dos equips i a sota la inscripció: "Botarem!", jugant amb la situació política actual. Clar gest del Leganés per destensar l'ambient i per fer una crida a la calma, després que el Vicente Calderón s'omplís de banderes d'Espanya per rebre el Barça.


 
Comentaris
Soci FCB 13XX
En Butarque "Botarem!" y en la Liga Española de Futbol el FCB juagara por los siglos de los siglos !! !! Visca el Barça !!
maia
En Butarque us farem un Bukake ... Us en colarem 5 o 6!
Juli Vert
No et dic que no "juagara" a la lliga Borbónica, però el que es diu JUGARÀ ja s'acaba.
Pau
Em sembla sociFCB 13XX que ets d'aquells que millor que traspassem a l'Espanyol o al Real Madrid, que quadren més amb la teva ideologia. El Barça sempre està del cantó de Catalunya.
Soci FCB 13XX
Em sembla Pau, que vius als "mundosdeiupiiiii" , per cert el Barça Jugara a la lliga Catalana patrocinada per Casa Tarradellas i Llet Nostra !! tremoleu lligues Europees !! els diners els mils de milions d'eros de la lliga Catalana arrasaran !!

envia el comentari