L'Audiència Nacional rebutja el recurs de Sandro Rosell i seguirà a la presó

Considera que encara hi ha risc de fuga però deixa la porta oberta a una possible fiança
Sandro Rosell en una conferència a Madrid
Sandro Rosell en una conferència a Madrid | EFE

La Secció Tercera de la Sala Penal ha rebutjat el recurs d'apel·lació de l'expresident del Barça Sandro Rosell en el qual sol·licitava sortir de la presó, on es troba des del 25 de maig per la seva presumpta implicació en el blanqueig de comissions il·lícites dels drets de la selecció brasilera de futbol.

  

Carmen Lamela

Amb tot, la decisió deixa la porta oberta a una possible fiança. "Les objeccions al recurs podrien haver-se vist minorades amb un oferiment econòmic que consolidi la disponibilitat plena del recurrent, de manera que el 'quàntum' de la garantia podria donar lloc a modificar la situació", ha assenyalat la secció tercera de la sala penal.


 

La Secció Tercera de la Sala Penal considera que el "binomi de recursos econòmics a l'estranger i el temps transcorregut" des que va començar la investigació li "obliga a ratificar" el seu anterior pronunciament.

"Fins ara no hi ha indici favorable al recorrent sobre l'activitat d'Uptrend -companyia propietat de Rosell- que justifiqui els diners rebuts" i que després va repartir en comissions superiors a 14 milions d'euros", assenyala l'auto. "I per tant, cobra força la comissió il·lícita i l'activitat del recurrent per afavorir el cobrament del tercer i del seu propi guany derivat", conclou.
Comentaris
josep
si fos del madrit pudrit no hauria anat a la presó
Narcís
N'és obvi pensar ser per fer-s'hi amb Neymar .. sinó de què! PD: aquest estat mai per mai ha estat, és i serà un estat que sí un . . . qui tingui orelles que hi senti!
Soci
I si fos del barça tampoc, aquest va anar al barça a fer negoci!
Lleidatà
Portaes de 6 mesos a la presó i no l'han jutjat. Trobo que no és just. No esta provat si s'ha quedat diners de la federació brasilera. Però allí està entre reixes. Altres han durat 4 dies o cap, oi Urdangarín o el tresorer del PP.

envia el comentari