Laporta sobre els Paradise Papers: "La notícia és malintencionada i mancada de rigor"

L'expresident del Barça nega qualsevol vincle amb el traspàs de Neymar Jr al PSG i nega haver obtingut benefici amb l'empresa amb seu a Malta
Joan Laporta, durant l'entrevista amb 'El Món'.
Joan Laporta, durant l'entrevista amb 'El Món'. | Jordi Borràs

Joan Laporta ha aparegut als Paradise Papers com a soci minoritari d'una empresa amb seu a Malta. La investigació, duta a terme pel diari alemany Süddeutsche Zeitung i compartida amb el Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ),vincula l'expresident del Barça amb una societat extingida de la qual també n'havia estat soci minoritari el representant de futbolistes israelià Pini Zahavi, relacionat amb el fitxatge deNeymar Jr pel PSG.

Aquest mateix dilluns a la tarda, Joan Laporta ha volgut deixar clar que l'empresa, destinada inicialment a un projecte esportiu a través d'internet, no va generar cap benefici i ha volgut explicar la seva entrada en l'accionariat. "Per una intervenció professional uns clients em van oferir un 5% d'una companyia maltesa que havia de desenvolupar un projecte tecnològic que no va funcionar mai. No he obtingut cap rendiment derivat d'aquest 5% d'accions", ha manifestat en una piulada.


 

En una segona intervenció a través de les xarxes socials, l'expresident del Barça ha detallat que "la companyia es va disoldre" i ha acusat els mitjans de comunicació de voler perjudicar-lo: "La notícia tal com es presenta és enganyosa, malintencionada i mancada de rigor per tal de donar-li interès periodístic". Pel què fa el vincle amb el representant de jugadors i Neymar Jr, Laporta ha negat cap relació. "I respecte a les insinuacions conspiranoiques sobre la marxa de Neymar, un cop més, res de res", ha conclòs.

 

 


 

 

 
Comentaris
quins nassos
a algú li extranya que surti en aquests papers??? xD
Joan
Si fos de Florentino també sortirien.La justícia és igual para todos

envia el comentari