Griezmann: "Ho sento, avui no és el dia per parlar del meu futur"

El davanter francès encara no anuncia el seu futur i deixa oberta la incògnita de si segueix a l'Atlètic de Madrid o fitxa pel Barça
Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid.
Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid. | EFE

Antonie Griezmann manté obert el seu serial particular. El davanter de la selecció francesa ha atès els mitjans de comunicació, aquest migdia en la concentració d'Istra, però ha deixat tothom glaçat en no voler revelar res al voltant del seu futur. Si es queda a l'Atlètic de Madrid o fitxa pel Barça se sabrà més endavant. "Ho sento. Sé que hi ha molta expectació, però avui no és el dia per parlar del meu futur", ha dit, en unes primeres paraules pronunciades expressament abans d'inciar la conferència.


El futbolista va manifestar la seva voluntat de resoldre en quin equip jugarà la propera temporada abans de l'inici del Mundial de Rússia, que començarà el proper dijous amb el partit entre la selecció anfritriona i l'Aràbia Saudita. França, per part seva, debutarà dissabte a les 12 del migdia davant el combinat d'Austràlia.

 

S'espera que, aleshores, Griezmann ja hagi transmès públicament quins colors vestirà durant el proper curs 2018-19, un cop finalitzi la Copa del Món el proper 15 de juliol. Cal recordar que el Barça iniciarà els entrenaments el dia 11 de juliol i que, finalitzades les vacances, anirà rebent la incorporació progressiva dels futbolistes mundialistes.

Comentaris

envia el comentari