Florentino va voler fitxar Messi prometent-li fer pressió a Rajoy pel frau fiscal

Una investigació de 'Football Leaks' desvela la intenció del Reial Madrid d'incorporar l'argentí a cop de talonari i en forma de pressió política
Lionel Messi, al Santiago Bernabéu.
Lionel Messi, al Santiago Bernabéu. | EFE

Lionel Messi ha jurat lleialtat al Barça amb la signatura del seu nou contracte. L'argentí serà blaugrana fins que ell vulgui, fins que decideixi deixar el futbol o marxar al seu país a acabar la carrera esportiva. Però les coses haguessin pogut ser molt diferents si Florentino Pérez s'hagués sortit amb la seva l'estiu del 2013. Just abans de fitxar el gal·lès Gareth Bale per 100 milions d'euros, la intenció de president blanc era la de prendre-li Messi al Barça. De qualsevol manera, fos com fos, no volia veure repetides les imatges dels capitans blaugrana aixecant Copes d'Europa. I per això, la seva idea era fitxar la gran figura i ídol del barcelonisme, encara que hagués de fer servir la carta política.


Segons ha desvelat el diari alemany Der Spiegel, arran de les filtracions de la investigació Football Leaks, Florentino Pérez va fer arribar una oferta a l'aleshores advocat de Messi, Íñigo Juárez, per tal que el '10' es convertís en jugador blanc fins el 2021, és a dir, per vuit anys. Les xifres, 23 milions d'euros anuals per l'argentí, 1 milió pel pare com a representant legal i 250 milions d'euros al Barça en concepte de clàusula. Simplement, Florentino no volia que el Barça negociés. Volia convèncer Messi amb els diners de la capital de l'Estat i pagar la rescissió del futbolista sense que el Barça pugués dir res.


 

També, i un punt clau en tota aquesta història, Pérez va prometre utilitzar les influències polítiques per tal d'intercedir en la investigació per frau fiscal que l'Agència Tributària tenia oberta contra Messi. Una investigació que va acabar en judici i en sentència desfavorable per al jugador del Barça, condemnat a un any de presó i a una multa astronòmica. Segons els documents -desmentits pel Madrid-, Florentino Pérez va assegurar a la família que exerciria "pressió sobre Rajoy" per tal de calmar les aigües. Finalment, Messi va decidir renovar amb el Barça i seguir vestint amb els colors blaugrana.
Comentaris
entranyable
Suposo que la mateixa pressió que deu estar fent per Cristiano Ronaldo. El Florentino és el personatge més sinistre de les espanyes.
Víctor
I no caldria investigar si això és cert i denunciar Florentino i Rajoy ?
Teresa
Que no hi ha divisió de poder? Què podia fer Rajoy, els jutges NO (Ja,ja) obeieixen el poder executiu... Déu meu, posa-hi un xic de seny! Si Florentino creia que si que podia rebaixar, anul·lar la pena judicial de Messi és que ho pot fer quan vol i amb tots els temes. Gràcies Messi per la teva dignitat, no hi vas caure. Ara t'admiro més.
Agosarat
Tot i el nom de Florentino, el gànster amb cara de pagafantas, no mai serà un mecenes Florentí com els Medeci. No té classe ni seny, li "manca finezza" per al joc net. Més be és un Florentinocornelino, que empra el futbol per a interessos espuris. I la xusma oligàrquica madrilenya mesella als seus peus en el palco del Bernabeu.
marc
Algú es sorprèn d'això. Aquest senyor ha robat els espanyols amb Castor i amb la complicitat de la classe política espanyola, d'esquerres i dretes.
el florentinu aquest
és qui mana de veritat a Ñ, però encara hi ha qui no s'ho cregui?...que li estem pagant i pagarem un pico d'un negoci fallit , això que li paguem, SÍ QUE ÉS EL VERITABLE NEGOCI...lladres i els espanyols mentrestant amb la bandera tapant-los els ulls, colla de rucs.
Josep
T?pica actuació d'un mafiós com Florentino i els seus amics del govern espanyol
Josep Maria
Es el marrà de la piara.....ara es el moment de que es torni a veure la rseva grandilocuència del dia que va presentar a Zidane com entrenador. Ens fotriem un tip de riure tots.
Marina
Si aixo es comprova, judici i a la preso. Ja n,estem farts d,aquest "tio"

envia el comentari