Florentino: “El Barça i el Madrid són els dos millors clubs del món gràcies, en part, a Núñez”

El president del Reial Madrid ha visitat l'Espai Memorial i homenatjat la figura del president més longeu de la història del Barça
Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez, en l'Espai Memorial a Núñez.
Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez, en l'Espai Memorial a Núñez. | EFE

Florentino Pérez i Emilio Butragueño han estat els dos representants del Reial Madrid encarregats de visitar l’Espai Memorial en record a Josep Lluís Núñez. El president i el director de relacions institucionals blanc han visitat el Camp Nou per homenatjar Núñez i el primer ha fet unes declaracions per als mitjans de comunicació.

 

“Vull manifestar les meves condolences a la família, al Barça i als seus aficionats amb el meu reconeixement i respecte cap a un gran president. Ha estat un dels millors presidents d’Espanya i del món. Va ser pioner en organització, internacionalització i va elevar el futbol a una altra categoria. Hem d’agrair-li que ens ensenyés el camí a seguir. El Barça i el Madrid són els dos millors clubs del món gràcies, en gran part, a la feina de Núñez", han estat les paraules més destacades de Florentino.


 

D'altra banda, Butragueño també ha aprofitat la seva visita a Barcelona per enviar un missatge de record a Núñez: "Va ser president durant molt temps, com ha dit Florentino. La seva arribada va suposar un nou capítol en el món de la gestió. Pensava en gran, va portar alguns dels millors jugadors del món i va ser un extraordinari president. Cada any ens ho posava més difícil".
Comentaris
Ramon
Lloar Núñez és bastant com lloar Franco. Que no vull dir que no pugui fer-se des d'algun aspecte, eh? Només dic que és quelcom similar.
Guaita
Ei !!!! masses confiances aquest fulano foraster. No hi ha cap comparació vàlida en lo que diu. Amagueu les carteres, que encara s'endurà alguna cosa amb els dits tan llargs que té.

envia el comentari