La Fiscalia es planteja reobrir el la investigació pel cas Abidal

Un jutjat de Barcelona va arxivar el cas després de no trobar indicis de delicte
Abidal, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
Abidal, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper | FC BARCELONA

 

La Fiscalia estudia demanar que es reobri la investigació sobre el trasplantament a l'exjugador del Futbol Club Barcelona Eric Abidal, segons han informat fonts del ministeri públic. El jutjat d'Instrucció número 28 de Barcelona va obrir una investigació després de rebre una inhibició de l'Audiència Nacional arran d'unes converses interceptades entre l'expresident del Barça Sandro Rosell i un interlocutor en què apuntaven que el transplantament s'havia fet de manera il·legal. A principis d'aquest any, però, la investigació es va arxivar en no trobar indicis de delicte. Aquest dimecres, 'El Confidencial' va publicar un extracte de la conversa en què s'apuntava que s'havia adquirit l'òrgan il·legalment, una informació que ha estat negada pel mateix jugador, la seva fundació, el Barça i l'Hospital Clínic, centre on es va practicar la intervenció.


L'Organització Nacional de Transplantaments (ONT) i la Conselleria de Salut també van assegurar aquest dimecres que el trasplantament de fetge cap a l'exfutbolista Eric Abidal va seguir la legislació vigent, segons la informació de la que es té constància actualment. No obstant això, han obert una investigació interna per conèixer els detalls del cas. 

Per la seva banda, l'exjugador blaugrana i l'actual secretari tècnic del Barça ha penjat una fotografia a Twitter acompanyat del seu cosí i donant corresponent als dies posteriors al trasplantament i ha demanat "respecte".
Comentaris
Pitxolí
Independentment de si es va actuar o no il·legalment, queda clar que parlar per telèfon és una activitat d'alt risc. Crec que el darrer cap de la Màfia empresonat es comunicava amb el seus oralment -sense aparells- o amb paperets. I amb res més. I van trigar moltíssims anys a capturar-lo. Doncs, això: per a certes coses (les delicades, legals o no), a la m... els telèfons.
Mar 350
Crec que es important que no quedi cap dubte i per això el cosí d'Abidal hauria de venir a BCN i ensenyar el passaport per demostrar que realment es el seu cosí.
Andreuza
Secretari técnic del Barça, uf....comença el jorn dels miserables, pobre!

envia el comentari