El Barça no es posarà terminis per renovar Valverde

Josep Vives, portaveu blaugrana, ha explicat que el club no té pressa per ampliar el contracte del tècnic extremeny
Ernesto Valverde, en roda de premsa.
Ernesto Valverde, en roda de premsa. | EFE

El Barça ho té clar: està “encantat” amb Valverde, però no tindrà cap mena de pressa per renovar-lo. El tècnic extremeny, que tot just acaba d’iniciar la seva segona temporada al Camp Nou, va assegurar abans de l’aturada de seleccions que encara era massa d’hora per plantejar-se el seu futur i les declaracions de Josep Vives, portaveu culer, han anat en la mateixa direcció.

 

Segons el contracte de dos anys fixos més un d’opcional, quan finalitzi la temporada 2018/19 el Txingurri i el Barça podran allargar el vincle que els uneix fins al 30 de juny del 2020 si ambdues parts volen que sigui així. L’entrenador ja va demanar temps per prendre la decisió correcta i el Barça farà el mateix: “No ens posarem terminis. A la vida de vegades se’ns imposen uns terminis, però aquest no és el cas. No ens posarem una pressió innecessària. Respectem Valverde i deixarem que es concentri en la trajectòria de l’equip, que ja és suficient difícil. Tant ell com nosaltres ho anirem madurant en paral·lel”, ha explicat Vives en la roda de premsa que ha ofert als mitjans amb motiu de l’Informe de l’Observatori Blaugrana.


 

Així, club i tècnic pacten la postergació de la negociació i la deixen en mans de l’evolució dels resultats i la seva relació. Sense cap mena de dubte, hi haurà apropaments a mesura que avanci el curs, però el portaveu culer ja ha avisat que es faran “amb absoluta discreció”.
Comentaris

envia el comentari