El Barça podria quedar exclòs de la Copa per alineació indeguda

Segons 'El Mundo', el conjunt blaugrana va alinear Chumi contra el Llevant quan estava sancionat, si bé el Barça defensa la legalitat del que va fer
Chumi, durant el partit entre el Barça i el Llevant. | FC Barcelona

El Barça podria quedar exclòs de l'actual edició de la Copa del Rei per haver comès alineació indeguda,segons informa 'El Mundo', que assenyala que el conjunt blaugrana va alinear Juan Brandáriz 'Chumi' al partit d'anada al Ciutat de València quan el central estava sancionat amb el filial. Segons l'article 56.3 del codi disciplinari, "fins que no complís la sanció amb el seu equip no podia participar amb els seus superiors [...]. El futbolista sancionat no podrà intervenir en cap d'aquests equips o clubs fins que transcorri, en la categoria en la qual es va cometre la infracció, el nombre de jorndades a què faci mèrits la sanció". 


 

El cas recorda al que va patir el Madrid fa pocs anys amb Denis Txerixèv, alineat contra el Cadis al Ramón de Carranza quan el jugador rus havia de complir una sanció del seu anterior equip, el Vila-real. Segons l'article 76 del codi disciplinari de la RFEF, a l'equip que "alinei indegudament a un futbolista per no reunir els requisits reglamentaris per poder participar en un partit, se li donarà aquest per vencut, declarant-se vencedor a l'oponent amb el resultat de tres a zero [...] Si la competició va per eliminatòries, es resoldrà a favor de l'oponent". Fonts del Barça, malgrat tot, defensen la legalitat de l'alineació del jugador, remetent-se a la circular número 28 de la RFEF. 

Comentaris
soci 7298
Seria una molt bona noticia, però ho haurien d'haver dit abans, et treurien aqust titol de tercera de sobre, al Madrit 3 eliminacions de Copa champions
Quin descans no trimdrem que jugar mai més amb equips espanyols. Aneu a pastar fang
pep - manresa
Valverde .... al carrer !!!!
pep - manresa
Ah, i de passada Bertomeu també al carrer.
Nini
Que bé! Fora de la Copa!
Roser
Molt bona notícia. Fora de la copa de la vergonya borbó. I sense moure ni un dit. Fantàstic..!!! ens ho serveixen en safata de plata. Gràcies Ñ..
Roser
Hi torno. No en sé de fútbol. Però m'interessa l'actitud dels humans. I em pregunto: com és que no es van queixar quan van guanyar a l'anada? Aaah.! Porca.misèria..!!!

envia el comentari