El Barça nega haver pagat cap comissió a André Cury pel traspàs de Neymar al PSG

El conjunt blaugrana ha emès un comunicat negan les últimes informacions sobre el cas Neymar
Neymar celebra el gol que va aconseguir contra el Nimes.
Neymar celebra el gol que va aconseguir contra el Nimes. | EFE

El Barça ha emès un comunicat per contestar a les informacions de la Cadena SER Catalunya, que apuntaven que el club blaugrana havia pagat 6,6 milions d’euros a André Cury en concepte de comissió del 3% pel traspàs de Neymar al PSG. L’entitat culer ha desmentit la notícia i ha fet algunes explicacions per aclarir la situació.

 

D’una banda, el text reconeix que “André Cury manté una relació contractual amb el club, sense exclusivitat, a través de la seva empresa, per realitzar tasques d’scouting”. “En els darrers temps, Cury ha col·laborat en les incorporacions de jugadors com Paulinho, Yerry Mina, Coutinho i Arthur”, segueix explicant el Barça. De l’altra, els blaugrana han recordat que “la sortida del futbolista brasiler no va ser fruit d’un traspàs, sinó del pagament d’una clàusula de rescissió” i han assegurat que l’empleat no ha cobrat ni cobrarà res per l’adeu de Neymar.

 

“El FC Barcelona es reserva el dret d’emprendre accions legals oportunes contra tots aquells que difonguin notícies falses sobre el Club, en defensa de la seva imatge i dels seus legítims interessos”, finalitza el comunicat.Comentaris

envia el comentari