El Barça emprèn una acció judicial per resoldre la repressió a la final de Copa

El club blaugrana inicia una acció al jutjat contenciós administratiu després de la manca de resposta de la delegació del govern espanyol a Madrid
La policia nacional escorcolla els afeccionats del Barça.
La policia nacional escorcolla els afeccionats del Barça. | EFE

El Barça ja s'ha cansat d'esperar. El club blaugrana, que no ha rebut resposta per part de la delegació del govern espanyol a Madrid, emprendrà una acció judicial per resoldre la requisa de samarretes, banderes estelades i altres objectes en la final de la Copa del Rei celebrada el passat 21 d'abril a l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid.

Així ho ha confirmat el portaveu de l'entitat barcelonista, Josep Vives, que ha lamentat la manca de resposta per part de les institucions espanyoles. "El club ja no es marca més terminis. El club va fer una pregunta per escrit i ho va comunicar a la RFE. I com que no hem obtingut cap resposta, ara l’exigirem a través dels tribunals. Ho farem immediatament", ha explicat.


 

El Barça "emprendrà una acció davant el jutjat contenciós administratiu" per tal d'exigir una resposta per la via judicial. El club vol resoldre qui va ser l'organitzador de la incautació de roba i material reivindicatiu per part de la policia espanyola a les portes de l'estadi, una mesura que va afectar centenars de socis i afeccionats blaugrana.

"Ho vam demanar amb tota l’educació del món i no hem tingut cap resposta, hi ha hagut silenci a l’altra banda. Fa massa dies que vam preguntar-ho i la resposta no era complicada", ha conclòs el portaveu de l'entitat culer.

 

Suport als socis expulsats de Riazor

 

El Barça, a més, ha volgut reiterar el seu suport als socis expulsats de l'estadi del Deportivo de la Corunya per cridar "llibertat", després que la policia proposés una sanció de 3.000 euros. "Els fem costat en la seva reivindicació i en la seva reclamació. Els ajudarem en tot el què puguem. Entenem que els fets que es van produir són prou greus per fer-los costat, d’acord amb allò que defensem, la llibertat d’expressió aquí i fora", ha manifestat Vives.

Comentaris
Tronc
Tant de bo sigui veritat.... I fins al final, eh? nom i cognom del pinxu fill de puta responsable d'aquests fets i bombejar-ho als 4 vents!!! Que ho sàpiguen aquesta gent que baixen del nord a veure futbol a la meseta
Xavi
A vwire si es veritat. Aixo que va passar es inadmisible, totalitario I molt preocupant . Si no feu res es molt fastigós tot plegat.
monica
El Barça hauria de portar la segona samarreta de la propera temporada de color groc.
avi 73 anys
Es fastigós hi han portes que vand e grog ( Real Madrid) o arbrits de 1a divisió que van de grogs. hi han equips que van de grog, i no s 'en parla. El Barça ha de portar la segona samarreta de color groc
Mol be
Dons, es intularapla, dons una cos es cunfiscá banderas apañola a monmeló, dons, que es parfestamén lopgic, dons i unaltra es cunfiscar una samarreta groga pra raivindicá el alliberamén dals prasus pulitics, con en Jordi Sanches, en Jordi Mayenti, en Rudrigu Llansa, la manda, en Rumeva, esétera esétera esétra, dons
Núria
Ja era hora. Espero que arribeu fins el final. El Barça, per això és més que un club. BARTOMEU poseu-vos les piles.
remigio III
Noms i cognoms dels uniformats que varen fer l'acció de robatori de les samarretes. Han de tenir clar que l'obligat compliment d'ordres d'aquesta mena no els evitarà la sanció.I, si com diu el seu cap "no hi havia ordres" doncs ja sabran que seran ells els que pagaran.
Kan
Un dels problemes es que un contenciós-administratiu, a vegades, triga anys a resoldres. Tot i això, endavant. Una prenda de vestir no es pot requisar. O es que ara, abans de anar a la botiga em de tenir una autorització del color de roba que em de comprar?.

envia el comentari