El Barça convida al Camp Nou els nens tailandesos rescatats

El conjunt blaugrana també els obre les portes a disputar l'Academy World Cup el 2019
Els nens rescatats a Tailà ndia són membres d'un equip de futbol
Els nens rescatats a Tailàndia són membres d'un equip de futbol | REUTERS

 

El Barça ha convidat els nens rescatats de l'equip futbol tailandès dels Wild Boars (els Senglars Salvatges) a visitar Barcelona la propera primavera i gaudir diverses accions promogudes pel club. El grup de 12 nens d'entre 11 i 16 anys que van quedar atrapats durant 18 dies en una cova inundada a Tham Luang, al nord del país asiàtic, podran participar a la Barça Academy World Cup, la trobada anual que celebren les diferents acadèmies blaugranes repartides pel món per Setmana Santa. A més, els jugadors i el seu entrenador, Ekapol Chantawong, també participaran en una sèrie de xerrades relacionades amb els valors que promou la Barça Foundation. El Barça també els convida a viure un partit des de la grada del Camp Nou que es jugui aquella setmana a Barcelona. L'equip blaugrana va enviar fa uns dies 12 samarretes del primer equip i una samarreta per l'entrenador. 

 


 

El conjunt blaugrana, però, no és l'únic de la Lliga amb una iniciativa similar. Aquest dimarts, el Reial Madrid també va convidar-los a presenciar un partit a l'estadi Santiago Bernabéu la propera temporada. 
Comentaris
pere
Voleu dir que no en farem una gra massa ? Està bé que hagi sortit tot bé. En tot cas, ara, el més urgent seria ensenyar-los a nedar. Tot.hom hauria de saber nedar. I ja està bé de fer propaganda d' un regim dictatorial com el de Tailàndia.
I de pas
La Colau els hi oferirà asil politic.

envia el comentari