El Madrid bloqueja la firma del conveni col·lectiu del futbol femení

Segons 'Mundo Deportivo', el club blanc exigeix poder emetre tots els partits del Tacón, tant els que disputa com a local com els que juga a domicili

Dos dies després que les jugadores manifestessin que se senten "menyspreades" pel fet que, malgrat que totes les parts implicades hi estiguin d'acord, el conveni col·lectiu encara no s'hagi signat, el Mundo Deportivo ha assegurat que el motiu de l'endarreriment de la firma es deu a les exigències del Reial Madrid. El club blanc, que a partir de la pròxima temporada tindrà un equip a la Primera Iberdrola, l'actual Tacón, demana poder oferir tots els partits del seu equip femení, tant els que disputa com a local com els que juga a domicili.

L'entitat presidida per Florentino compta, sempre segons el mateix mitjà, amb el suport de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, però no amb el de la resta de clubs de la màxima competició del futbol practicat per dones, tampoc el del Barça, per molt que fa un temps també lluités per aconseguir el mateix i els últims dies també se l'hagi assenyalat com a un escull. Cal recordar que els culers es troben immersos en un procés judicial amb Mediapro després que el grup de Jaume Roures interposés una querella contra el Barça per emetre partits a l'Estadi Johan Cruyff contra conjunts els drets audiovisuals dels quals pertanyen a Mediapro.

 

El Madrid, que emet els del Tacón com a local, també pretén poder fer els que juga com a visitant. En aquest aspecte, Roures ja va avisar aquesta setmana tant al Barça com al Madrid que si volen disposar dels drets d'emissió lluny dels seus estadis, hauran de pagar-los: "Nosaltres no hi estem en contra, ja que sempre hem estat a favor de la màxima difusió. El que sí que li hem dit és que ha de pagar-ho, ja que, si no, la resta de clubs estaran rebent menys diners".

Més informació
 
Comentaris (2)
2020 Fa 25 dies
carai, qui ho havía de dir el Madrid una altra vegada, no ens en podem desenpellegar d´aquesta gent, ah que ho fan per Espanya....
Ramon Fa 25 dies
Mentre que continuïn fent el ridícul es diran Tacón. I els mitjans en seguiran fent el joc, servils. Quan a cops de talonari comencin a guanyar, llavors ja sí, llavors ja seran Real Madrid.