El CN Sabadell després de guanyar la seva setena Champions | Europa Press

El CN Sabadell femení guanya la seva setena Champions a Barcelona

Notícia: El CN Sabadell femení guanya la seva setena Champions a Barcelona
Comparteix
Les sabadellenques es van imposar a l'Olympiakos a la final per 16-10, revalidant així el títol de vigents campiones d'Europa
Casper Ruud, guanyador del 71è Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó | @bcnopenbs

Casper Ruud trenca la seva maledicció i guanya el seu primer Godó

Notícia: Casper Ruud trenca la seva maledicció i guanya el seu primer Godó
Comparteix
El noruec, número tres del món, ha guanyat Stefanos Tsitsipas a la final del Barcelona Open Banc Sabadell
Garbiñe Muguruza, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Garbiñe Muguruza anuncia la seva retirada del tenis

Notícia: Garbiñe Muguruza anuncia la seva retirada del tenis
Comparteix
La tenista hispanoveneçolana va ser número u del món i va guanyar Roland Garros el 2016 i Wimbledon el 2017
Sergi Borrell, en una imatge d'arxiu | RFEN

Mor Sergi Borrell, un dels millors àrbitres de waterpolo de la història

Notícia: Mor Sergi Borrell, un dels millors àrbitres de waterpolo de la història