Qui som

Vicent Sanchis. Director

(València, 1961)

Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Adrià Rovira Serra. Redactor 

(Barcelona, 1996)

Va estudiar periodisme a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna. Abans d’incorporar-se al TOT Economia, ha estat responsable de la secció d’Economia d’ElNacional.cat, on també va formar part de l’equip de continuïtat.

Júlia Catarineu. Redactora

(Reus, Baix Camp, 1998)

Graduada en Periodisme i Comunicació Corporativa a la Universitat Ramon Llull. Ha estat redactora de VIA Empresa, responsable d’Economia a El Món i ara forma part de l’equip del TOT Economia.

Alberto Prieto. Redactor

(Ponferrada, Lleó, 1995)

Graduat en Periodisme i Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB. Ha passat per les redaccions d’Expansión, VIA Empresa i per Ràdio Castelldefels abans de ser redactor a TOT Economia.

Jordi Gàlvez. Director comercial jordi.galvez@mon.cat
(Barcelona, 1969)
Llicenciat en ADE (UB). Extensa trajectória gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador. Director de Tecnologia
(Riudoms, Baix Camp, 1989)
Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Nerea Rodríguez del Cuerpo, Social Media Manager del Grup Món

(Barcelona, 1988)

Llicenciada en Periodisme i en Dret. Sommelier. Màster en Periodisme Avançat – Reporterisme a la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Community Manager & Social Media a la Universitat de Barcelona. Durant cinc anys, cap de redacció d’El Món. Ha treballat en dues agències de comunicació en el departament de Social Media & Continguts. Actualment, Social Media Manager del Grup Món i Directora de Vadegust.

Carles de Castro, Community Manager del Grup Món

(Terrassa, 1980)

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la trajectòria professional en mitjans locals i agències de social media i màrqueting digital. Especialitzat en la comunicació digital i la gestió integral de projectes a les xarxes socials.

Mercè Magaña. Directora financera

(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Salvador Cot. Editor
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.