El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Xina reobre mercats amb ratpenats en oferta tot i la crisi global pel coronavirus
  • CA

Els mercats de la Xina retornen a l’activitat d’abans de la crisi del coronavirus i també ho fan amb pràctiques que se sospita que podrien haver originat la situació actual, segons publica el diari britànic Daily Mail. Aquest mitjà publica imatges del reinici de l’activitat en aquests mercats, on tornen a posar-se ratpenats i altres animals a la venda considerant-los com a medicina tradicional.

Un dels periodistes d’aquest mitjà explica que la gent pensa que la crisi ja ha acabat i que no hi ha motius per seguir preocupant-se. Els mitjans del règim xinès parlen d’una crisi superada i els ciutadans pensen que ara el coronavirus és un problema d’altres països, segons diu aquest periodista.

Els mercats tornen a operar amb els mateixos estàndards amb què ho feien abans de l’esclat de l’emergència sanitària. “La única diferència és que els vigilants de seguretat intenten que no es facin fotos, cosa que abans mai hagués passat”.

El primer cas de coronavirus es va localitzar al mercat de la ciutat de Wuhan però el brot es va ocultar per part dels funcionaris del règim durant setmanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa