VÍDEO | Crits d'”Espanya” i mocadors vermells a l’aeroport de Kabul per ser evacuats

L'Exèrcit espanyol evacua uns quants afganesos

El Ministeri de Defensa ha difós un vídeo molt útil per fer-se una idea de com de crítica està la situació a l’Afganistan a dia d’avui. La Ministra en cap d’aquest Departament, Margarita Robles, va demanar fa uns dies als afganesos que podien ser evacuats del país per les tropes espanyoles que arribessin a l’aeroport fent crits d'”Espanya” i que portessin mocadors vermells per ser identificats fàcilment pels militars.

I això és el que es pot observar en aquest vídeo. Alguns efectius de l’Exèrcit aconsegueixen evacuar una família que travessa un mur i que criden “Espanya” en veu alta, alhora que onegen un mocador vermell. En el vídeo es veu com una dona està abatuda i pràcticament inconscient i com alguns militars la porten en braços. L’aeroport de Kabul és ara mateix l’únic punt d’Afganistan des d’on es pot marxar del país, ja que està controlat per l’Exèrcit nord-americà; almenys fins el 31 d’agost, data límit que els talibans han posat perquè Occident abandoni les seves tropes.

Comentaris

    Més que uns quants afganesos 25/08/2021 1:43 pm
    A dia 25-Agost Espanya ha aconseguit evacuar 1.105 persones en total; i continua.
    Berta 25/08/2021 4:23 pm
    Que vergüenza los próximos que se aprendan el himno egpañó y bailar flamenco sino ahí se quedan .hace falta tsnts humillación

Nou comentari