El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Valls pagarà de la seva butxaca el viatge en avió a la final de la Champions
  • CA

El primer ministre francès, Manuel Valls, ha anunciat avui que pagarà de la seva butxaca el viatge amb avió oficial dels seus fills dissabte passat per veure la final de Champions League que va guanyar el Barça, al mateix temps que ha reiterat l’adequació d’aquest desplaçament per a ell pel seu càrrec al govern francès.

Valls, en reacció a la polèmica que havia generat aquest viatge a Berlín amb un Falcon oficial per veure al Barça -del que és ben conegut que és un gran aficionat-, ha fet una breu declaració davant dels mitjans de comunicació durant una visita a la illa de La Reunió, en la qual ha reconegut que es va equivocar, després de veure les reaccions. “No ho tornaria a fer. I per allunyar qualsevol dubte, he decidit assumir el cost per als meus dos fills, és a dir 2.500 euros”, ha indicat.

Segons diversos càlculs publicats en la premsa aquests últims dies, la factura del vol Poitiers-Berlín i després la tornada des de la capital alemanya a França, amb la tripulació, un metge, els membres de la seguretat i els consellers de Valls, a més dels seus dos fills, va costar entre 12.000 i 20.000 euros. El primer ministre socialista va insistir que es va tractar d’un “desplaçament oficial” i per això va recórrer “als mitjans posats normalment a la disposició del primer ministre”. Però també que és “sensible a la reacció dels francesos” i que ha de “encarnar un comportament perfectament rigorós”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa