El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un policia mor durant un tiroteig a prop del Pentàgon
  • CA

Un agent de la policia dels Estats Units ha mort aquest dimarts durant un tiroteig a prop de l’edifici del Pentàgon, que ha obligat durant una hora a tancar les instal·lacions de la seu del Departament de Defensa, informa la cadena CNN citant fonts policials.

El tiroteig, les causes del qual encara no se saben, s’ha produït a les instal·lacions del transport públic properes al Pentàgon, a Virgínia. Les autoritats han assegurat que donaran més informació sobre el que ha passat més tard.

Les primeres informacions assenyalen que, a més del policia mort, hi ha dues persones ferides durant el tiroteig. Hores després, l’agència que supervisa la protecció del Pentàgon ha comunicat a través de Twitter la reobertura de les instal·lacions, però ha demanat als ciutadans mantenir-se allunyats dels accessos al metro i i els autobusos, ja que consideren que és una “escena de crim activa”.

Si bé des del Pentàgon no s’ha facilitat més informació els serveis d’emergència han informat de “diversos ferits” en un “incident de violència” a la zona de la parada de metro del Pentàgon.

El Pentàgon compta amb dotzenes de rutes d’autobús i línies de metro. La seva estació és la vuitena més concorreguda enguany de la xarxa de metro de Washington DC, amb més de 2.400 passatgers diaris, molt lluny dels 15.000 que viatjaven abans de la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa