El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trump apareix per sorpresa en una manifestació de suport a Washington
  • CA

El president nord-americà, Donald Trump, ha aparegut aquest dissabte per sorpresa a la “Marxa MAGA (Make America Great Again, Tornem a fer grans els Estats Units) del Milió” que s’ha celebrat a Washington D. C. entre els crits de suport dels assistents. El mandatari ha aparegut al seu cotxe, que ha recorregut lentament la zona mentre Trump saludava els seus simpatitzants.

Els assistents han cridat “USA, USA!” (“Estats Units, Estats Units!” i molts d’ells han perseguit el vehicle presidencial per provar de fer-se una fotografia.

Aquest divendres Trump ja va insinuar que podria participar en un missatge que va publicar a Twitter en què explicava que “pot ser que provi de passar-m’hi saludar”. “És emocionant veure el gran suport que hi ha, en particular a les manifestacions orgàniques que sorgeixen per tot el país, inclosa la gran manifestació de dissabte a D. C.”, va indicar.

Entre els convocants de la marxa hi ha Atureu el Robatori de D. C. i grups d’extrema dreta com Proud Boys (Nois Orgullosos) o Oath Keepers (Els Guardians del Jurament).

A més hi ha una contramanifestació que s’ha convocat als voltants sota el lema “F— MAGA”.

Trump no ha reconegut la seva derrota a les eleccions del passat 3 de novembre tot i que els recomptes als estats clau s’han inclinat cap al seu rival, el demòcrata Joe Biden. Fins ara els recursos que ha presentat l’equip de Trump per demanar recomptes han estat desestimats pels tribunals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa